Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA 28

Było cudownie a teraz nie wiem co robić...?

Polecane posty

Gość ONA 28

Zanim napisze w czym mam problem proszę darować sobie głupie rady....Jestem juz po rozwodzie i miałam okazję poznać bliżej kilku facetów po tym wydarzeniu.Żaden z nich nie był wystarczająco odpowiedzialny i godny uwagi na dłużej.Nawet sex nie zawsze był taki jaki powinien być.Od jakiegoś czasu spotykam sie z kolejnym i było super do pewnego momentu...przypadkiem podczas stosunku powiedziałam partnerowi żeby skończył na mojej twarzy bo lubię mieć taka "odżywke" na twarzy.Wtedy wszystko runęło .... myślałam że go to bardziej nakręci a on powiedział że nie ma ochoty na sex z kobietą na którą poprzednicy sie spuszczali :( Nie wiem jak to odkręcić ..... Nie sądziłam że to go urazi...Często robiłam mu dobrze a on mi, jednak teraz nie chce się ze mną kochac i nie wiem kiedy to minie.... Czy mieliście podobny problem - co robić ???

Gość pomodl sie
za swoja głupotę i rozpasanie :P

nie ma co zalowac - widocznie prostak z niego ze nie umie spelnic kobiecych pragnien....mogl przynajmniej sprobowac...jesli by mu sie to nie podobalo to pewnie bys zrozumiala i wiecej do tego nie darzyla....eee tego kwiatu to pol swiatu....

Gość Wrocek
W pełni się zgadzam - "tego kwiatu pół światu" ... Facetowi nie musiało się to spodobać (choć ja byłbym zachwycony) ale na pewno nie powinien tak się zachować... Cóż.... Po prostu prostak...

Gość ONA 28
Tylko ludzie głupie nie walą dziwek w dupe. Nienormalny jak nic. :(