Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny facet

Czy rzeczyiscie trzeba byc przystojnym aby miec dziewczyne ?

Polecane posty

Gość Smutny facet
staram sie i to bardzo... jednak nie daje rady ale nie poddaje sie slyszalem kiedys od dziewczyny ze nawet jakbym schudl to i tak nie bede mial powodzenia bo mam szpetna twarz i nic tego nie zmieni....:-(

Gość Smutny facet
ja czesto slysze ze nie jestem jakos spasly ttlko mocniej zbudowanym bo nie jest tak ze mam ogromny brzuch i nic wiecej, u mnie poszlo w kazda czesc ciala.... i tak strasznie tego nie widac jednak nie podobam sie dziewczynom :-(

Gość lubisz dobrze zbudowanych
?? a pisalas kiedys ze nie liczy sie dla ciebie wyglad

Musisz sie ruszać a nie pić piwo. Jak pisałem rower;) ale nie taki góral (bo tym się nawet nie zmeczysz) tylko klasy Jubilat :classic_cool: , bez przeżutek. To jest dopiero trening, podjechać pod górkę. Kiedys pojeździłem sobie z miesiąc codziennie takim gratem to odrazu były efekty.

Gość Smutny facet
dea - a gdzie Ty tam widzisz dresy ? nigdy w dresach nie chodzilem, a latem mysle ze T-SHIRTY nie sa takie zle.... a czym bys zastapila t-shirty wlasnie w cieple dni ? zauwaz ze jak jestem za grubo ubrany w jakies sweterki to sie poce... a to nie jest mile...

Gość nie zgadlas
nie jestem charakterm:-)

Gość normalnych
???

Gość dlaczego slowo normalnych
jest w cudzysłowiu?

Gość Smutny facet
dea - nie odpowiedzialas mi na pytanie piszesz ze T-SHIRTY wyszly juz z mody wiec co mi proponujesz w cieple dni >?

Gość mam pytaniee
a można wiedzieć ile masz lat??

Gość Smutny facet
mam 27 - jestem 1979 rok

Gość a moze byc szczuply i niski
???

przepraszam że się wtrącam, ale powiem Ci szczerze że mi się naprawdę podobasz :)... i otwierając Twoje fotki spodziewałam się że naprawdę będzie źle.. ale miło się zaskoczyłam :) Pozdrawiam cieplutko :)

Gość Smutny facet
BlackCatWoman - jest mi bardzo milo ze tak piszesz...

Gość Smutny facet
to nie adidasy a buty wiazane cos a'la eleganckie takie do gajerka ;-)

piszę bo tak uważam :). A to czy się komuś podobasz czy nie to tylko sprawa indywidualnego gustu. A propos postury, to jeśli ważyłbyś te 20 czy 30 kg mniej nie wiem czy byś mi się podobał ;)

Gość tak jak pisza
powinienes stracic kilogramy. twarzy nie masz szpetnej,ale jakbys zamiast okularow nosil szkla kontaktowe to moze by cos pomoglo. ogolnie,jestes ok facetem,tylko ta waga...................

Gość Smutny facet
szkiel nie moge nosic - jestem uczulony a oczy mam bardzo chore wiec to jest wykluczone ktos napisal MUSISZ NOSIC MARKOWE CIUCHY - wybaczcie ale dresem nie jestem i nie mam zamairu ubierac sie w "oryginalne metki" tylko w to czym mi jest ladnie moim zdaniem

Gość me-i
Witaj:)) A ja jestem dość ładną kobietą i wcale nie uważam,że facet musi być przystojny na maxa-każdy ma w sobie to "coś"-ja zwracam uwagę na to,co dany mężczyzna mówi,jak mówi,jaki ma uśmiech... Czasem jedno spojrzenie potrafi zadecydować o tym czy uznam go za interesującego... Powodzenia-jestem przekonana,że nie wszystkie kobiety,które spotkasz na swojej drodze będa zwracać uwagę tylko na to,co piękne,rzekłabym-wymuskane:)) Mój mężczyzna jest dla mnie naj...pod każdym względem,ale np moje przyjaciółki tak nie uważają-nie mam im tego za złe-ważne,że ja go uwielbiam-i wcale nie jest fantastycznie zbudowany(lekki brzuszek),jest wysoki,nosi okulary,ale dla mnie jest idealny:)) To miłość i blizsze poznanie sprawiają,że jesteśmy piękni dla swoich partnerów.pozdrawiam:))

Gość jakby byl niski to juz bys go
tak nie kochala:-(

Gość tak jak pisza
smutny facio - postaraj sie schudnac ok 20-25 kilo. zobaczysz,ze babki beda patrzec na ciebie inaczej. twoja samoocena sie zwiekszy,bedziesz pewniejszy siebie. jak ciezko ci schudnac to pomoz sobie moze jakimis przyspieszaczami,typu adipex albo meridia?

Gość me-i
dlaczego? ja mam tylko 165 cm wzrostu:((małe piersi i kilka rozstępów po urodzeniu dziecka,i co z tego? on mnie kocha:))

Gość nie umiesz czytac
??? napisalem jakby ON byl niski to bys go tak niekochala:-(

Gość vale tudo
A startowałeś kiedyś do laski o takiej samej wadze? albo 10 kilo chudsza? albo nawet 20 kilo chudsza??? pewnie nie, poprostu startujesz do takich co mogą mieć ładniejszego faceta więc nie dziw się , że wybierają ich....poprostu zainteresuj się " swoją ligą" pozdrawiam :D

Gość wczoraj szczupła dala mi kosza
a amantka zablokowala na gg i wyzwala od psychicznych bo napisalem jej ze jest wredną i zlosliwą egoistką

Gość czuje sie dzisiaj podle
nie chce mi sie żyć:-(

vale tudo--> nie masz racji. Znam wiele par w których jedno jest o wiele ładniejsze/przystojniejsze/szczuplejsze niż drugie. I nie ma to większego znaczenia. Jejq najwazniejsze to żeby się podobać sobie nawzajem. A to że ludzie mają różne gusta daje każdemu szansę na zakochanie. A styl ubierania zawsze można zmienić :o

Gość a przepraszam DEA jest jakąś
reprezentantką wszystkich kobiet i wyrocznią dla każdego faceta:o Do autora topicu- jeśli będziesz się upodabiał to jakiegoś ideału (z wyglądu oczywiście )zapomnisz kim jesteś na prawde:( To smutne- bo widze dużo ludzi, którzy aby być tylko kochanym zapominają kim są- a urodą myślą ze zwojują wszystko:(