Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny facet

Czy rzeczyiscie trzeba byc przystojnym aby miec dziewczyne ?

Polecane posty

Widziałam zdjęcie i nie jest wcale źle , więc myśle że znajdziesz wkrótce dziewczyne tylko pamietaj że musisz coś w tym kierunku robić .

Gość Ty tez mnie uwazasz za
psychicznego??? :-(

Gość dea odpowiedz
uwazasz mnie za psychicznego??:-(

Gość Smutny facet
to jeszcze jedno moje zdjecie http://img172.imageshack.us/my.php?image=s8000689hf7.jpg staram sie myslec pozytywnie choc ciezko bywa... nie powiem, mialem kilka dziewczyn i to bardzo ladnych ale nie ukladalo nam sie za dlugo niestety... jestem zbyt dobry dla dziewczyn i czasami im to nie pasuje...

Gość wiesz co smutny
postaraj stracic te kilogramy a zobaczysz,ze ulatwi ci to zycie. powodzenia.

Gość vale tudo
Dea powiedz mi w jakim ty świecie żyjesz??? bo chyba złudzeń. Wiadomo, że jakieś tam szanse zawsze są ale napewno sporo mniejsze...spójrz na topic o wykształceniu partnerów....tam jakoś większość kobiet jednak uzjae regułe "ligi" Nadal mi nie odpowiedziałeś facet na pytanie.

Gość nie odpowiedzialas
:-( no to spadam :-(🖐️

Gość wiesz co prowokacja
myśle ze problem nie tkwi i Twoim wyglądzie tylko w psychice:o

Masz racje ,za dobry to też nie dobrze, miałam takiego chlopaka i strasznie mnie to męczyło , a w dodatku to tak nudno jak się wogóle nie trzeba starać .Trzeba być poprostu normalnym ,być sobą nikogo nie udawać , i mówić to co myślimy.

Gość me-i
widziałam zdjęcie-jejku -nie wiem czym się tak strasznie martwisz-a twarz masz bardzo sympatyczną:))Pewnie dobry z Ciebie człowiek... Piszę to naprawdę szczerze:))Prosze nie doszukiwać sie w moich słowach podtekstów!!!

Nie masz 20 lat, to sie nie bądź zdziwiony że tak trudno obecnie kogoś Ci poznać. W tym wieku mało jest samotnych kobiet:( Ale nie jestes tak do końca przgrany, jak miałeś jakieś dziewczyny:D

Gość przegrałem życie
:-(

Gość dea brzydki nie ma szans u
ladnych. ladna zawsze mu powie ze nie jest w jej typie :-(

Gość ligi istnieja
lepszych czyli ladnych i gorszych czyli brzydkich

Gość jest 5 lig
1 liga: piekni 2 liga: ladni 3 liga: przecietni 4 liga: brzydcy 5 liga: szkaradni ja naleze do piatej :-(

Gość dea czemu nie odpowedzialas na
moje wczesniejsze pytanie?? co? :-O

Gość czemu milczysz
??? czyzby odpoiwiedź byla twierdząca?? :-(

Gość vale tudo
Widzisz Dea ja moglbym sie zwiazac z kims o nizszym wyksztalceniu.....bo to z latwoscia mozna nadrobic, moj wuja poszedl do szkoly zawodowej, ozenil sie ze studentka, potem poszedl do technikum, a po technikum skonczyl studia wiec jednak mozna. Zreszta nie kazdy mial szanse zdobyc wyksztalcenie, mojego ojca ojczym wyrzucil z domu w wieku 17 lat, musial sam pracowac i do tego jeszcze uczyl sie w technikum wieczorowym....powiedz kto mu mial dac na studia??? i dlatego jakas kobieta miala by go skreslic bo mial ciezko w zyciu??? Wydaje mi sie ze napewno 12 dziewczyn o wikeszej wadze nei dalo by mu kosza , zwlaszcza ze twarz ma tak mi ise wydaje sympatyczna..

Gość czytający ten topic
do kasiaaa - czyli mam rozumiec, ze jak facet dla Ciebie jest dobry to sie nie ma co starac juz ????? Myslę, ze mozna byc sobą, nikogo nie udawać i mówic co sie mysli i do tego mozna byc Dobrym. I jak mozesz to wytłumacz mi słowa ; trzeba byc poprostu normalnym, czyli jakim: nie- dobrym czy pół -dobrym, pozdro

Eee, Smutny.. Gdybym nie miała Narzeczonego, to bym się z Tobą umówiła:D Serio! Po 1: normalny z Ciebie facet (wnioskując z teo co piszesz) Po 2: lubię takie \"Miśki\";) I na pewno odwzajemniłabym Twój uśmiech na ulicy. Trzymaj się! Mam wiele znajomych, które preferują taki typ jak Ty.

czytający ten topic ------> Nie ma być dla mnie dobry , ale bez przesady , to w końcu facet - musi mieć swoje zdanie i czasem też postawić na swoim .A nie we wszystkim , i na wszystko się zgadzać, wtedy już wiem że nie musze się starać .

kasiaiaaa - ale mozna byc dobrym dla swojej kobiety, a jednoczesnie miec swoje zdanie i postawic na swoim i wcale nie muszę zgadzac się na wszystko. Ale wiem, ze mozna usłyszec od kobiet : on był dla mnie za dobry. Chyba nigdy do konca nie zrozumiem tych słów ;), bo w koncu dla kogo mam byc dobry, najlepszy :) jak nie dla swojej kobiety.

Gość Rosasita
Nie wiem czym tak sie zamartwiasz, ogladajac fotki wydajesz sie bardzo, sympatyczny, dobry, wesoły, naturalny, ogólnie pozytywnie nastawiony do zycia....... co do ubioru to faktycznie wyglądasz lepiej w koszulce wypuszczonej na spodnie. Koszulka w spodniach, dawno niemodny zestaw :) A luzne koszule czy z długim czy z krótkim rekawem tez wskazane A tak poza tym to jak nie ma sie już 18 lat to liczy sie nie tylko wyglad a to jaki ktos jest naprawde. Czy nam odpowiada. I chyba nie kazda panienka na ulicy bedzie odwzajemniać Twój usmiech, Tyle ile ludzi, tyle upodobań :):):)

emiolek-----> No widzisz, trudno ci będzie to zrozumieć, jeśli nigdy z nikim takim nie byłeś, wiadomo, że chce żeby facet był dla mnie dobry, tylko czasami aby też mi na coś nie pozwolił, żebym czuła, ze mu zależy, że jest o mnie zazdrosny ,że jest facetem ,A nie mogę zrobić to -dobrze, mogę iść tam- dobrze, mogę iśc z nim -dobrze, mogę Cię zdradzić - :- ( dobrze :-(

Mam kumpla Twojej postury i nie narzeka na brak dziewczyn, choć dodatkowo \"zawęża\" sobie krąg ewentualnych zainteresowancyh tym, że jest punkiem. Twierdziłam i twierdze, ze ma najpiękniejsze rzęsy jakie wiedziałam u faceta, a z irokezem bardzo mu do twarzy. Sama kiedyś uległąm jego urokowi (bo jewst uroczy, dla kobiet jest taki szarmancki, miły i czarujący, dla przyjaciół lojalny, dobre wychowany, kuluralny etc), choć włosy chyba trochę za rzadko myje oraz kompletnie nie jest w moim typie, bo ja np. uwielbiam chudzielców. Tak z 5 kilo niedowagi i haczykowaty nos. :) Wnętrze rzutuje na wygląd i tyla :)

Gość TH is IT
Trzeba mieć ładne ciało ładną twarz Ja jestem przykładem że trzeba byc przystojnym jestem brzydki i dlatego mam 27 lat i 8 miesięcy i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość TH is IT
OTwiera mi się fota mojego brata a on ma dziewczynę i miał wcześniej chyba z 20 więc wątpie żebyś nim był

Gość taki jeden koleś
105 kilo przy 177 to już jesteś grubasek mala nadwaga to jak bys miał 85kg czyli 20 mniej