Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny facet

Czy rzeczyiscie trzeba byc przystojnym aby miec dziewczyne ?

Polecane posty

Gość nananananananananaaa
dokladnie ten sam :D

Gość cwoki tostary top z 2006 roku
facet ma w dupie wasze op

uśmiechanie się do ludzi na ulicy to taki filtr, który pozwala odróżnic wartościową, przyjazną osobę od lalki ktora przez większośc czasu ma minę jak dupa. problem polega na tym że jakies 70% społeczeństwa przez większośc życia ma minę jak dupa :p

Gość oferma tak jest jak piszesz

ejjj, ludzie nie sa tylko po to żeby ich podrywac -.- ja sie często uśmiecham, nawet gadam z nieznajomymi i to nie musi byc od razu odryw -.-

Gość bzdyry bzdury
huńćwok uśmiechanie się do ludzi na ulicy to taki filtr, który pozwala odróżnic wartościową, przyjazną osobę bezedury

Moj byly kumpel jest brzydki, jak go poznałam stwierdziłam że wyglada nienaturalnie wręcz, oczywiście z biegiem czasu sie przyzwyczaiłam i nie zauważam jego brzydoty wcale. W każdym razie jest wesołkiem, zawsze zabawia towarzystwo, jest pewny siebie (albo udaje w każdym razi etak ludzie go postrzegają) długo nie mógł znaleść dziewczyny ale nie załamał sie. Znalazł tą własciwą, fajną i ładną dziewczyne, w dodatku zakochaną w nim. Są już 2 rok ze sobą. Wszystko jest możliwe, miłość istnieje tylko trzeba z optymizmem i miłością patrzeć na świat:))

Gość TH is IT
Nienaturalnie to nie tak źle jak śmierć

Gość sranie w banie na kolanie
Szukam juz z 5 lat i nic, jak byłeś sam to zostaniesz sam, nabierasz nawyków, głupich zachowań a i z czasem dłuższe towarzystwo innej osoby zaczyna cie irytować. Tak wygląda i przebiega rozwój staropanieństwa i starokawalerstwa. Wystarczy za młodu się nie rozglądać za płcią przeciwną i masz murowane że później już tego nie nadrobisz a tylko zdziwaczejesz i zdziczejesz :P

Gość TH is IT
Ale może los jakoś zadziała i się stanie coś nieoczekiwanego Trzeba mieć nadzieję (choć za 2 lata bede mial 30 lat)

Gość sranie w banie na kolanie
A i jeszcze jedno: Wygląd nie ma tu nic to rzeczy, nic a nic!! To samo kasa!

Gość TH is IT
Jak nie wygląd jak jak wygląd Jakbym wyglądał lepiej to już bym dawno miał dziewczynę albo nawet kilka

Gość Olllla
Jest takie przyslowie: "Inteligencja kobiety jest w jej urodzie, uroda mężczyzny jest w jego inteligencji". I to określenie idealnie pasowalo do chłopaka, na którym mi zależało. Nie był przystojny. Był dość niski, bardzo chudy, miał nieciekawą cerę. Ale miał też tak wspaniałą, pełną charyzmy osobowość, z którą przegrywał największy przystojniak. Był pewny siebie, potrafil kazdemu rzucić ciętą uwagę, nie było dziewczyny, ktorej nie umiałby zdobyć. Na żadnym facecie nie zależało mi nigdy tak mocno jak na nim, chociaż ani przez chwilę nie pomyslałam o tym, że uznać go za przystojnego. Zapomnij o swoich kompleksach, otwórz się na ludzi, nabierz pewności siebie. Dziewczyny naprawde nie patrzą tylko na wygląd.

Gość Zwierciadło 08.09
Trzeba byc szczerym. A zatem miec czyste intencje. A jesli juz facetowi się podobam, to nie robi czegos takiego jak podwójne życie. Przystojny myśli, że każda będzie jego, bo przystojny i bogaty? To się myli. U 0,5% kobiet liczy się co innego. Czy facet dotrzymuje słowa, czy nie rzuca słów na wiatr..np Mnie pisze, że coś tam, a drugiej słodzi. Mimo, że między nimi nie jest okey...To na sprzedaż? Nie opłacało się...kasę można zarabiac inaczej... W związku z tym tylko nieliczni wiedzą co to Miłośc i tylko nieliczni jej doświadczają. A faceci myślą, że kobiety są naiwne? I głupie?:)

Gość danko
I juz zaczynają sie (ZMYSLONE) historie "brzydkiego kumpla, ktory ma super dziewczyne" :o Po co wymyslac takie bzdury? Zeby dac nadzieje autorowi i jemu podobnych? Dajcie sobie siana.

Gość Zwierciadło 08.09
Jak dobre to zjedz jeszcze:) smacznego:)

Nie zmyslalam:) to sie zdarza. nie trzeba sie po prostu uzalac nad soba. Pozatym jak ktos napisal wyzej uroda faceta nie jest tak wazna. Mnie tez kreci niezbyt przystojny chlopak, moze jedyną zaletą jego wyglądu jest wysoki wzrost. Ujął mnie sposobem bycia i przez to jest dla mnie pociągający

Gość Zwierciadło 08.09
A mnie kręcą szczerzy, nie rzucający słów na wiatr, prawdziwi Mężczyzni. Którzy planują ze mną się zestarzec. Nie rzucają słów..:(

Gość minely 3 lata
Gruby zrzucil mase:D

Gość Smutny facet
Teraz jestem boski wy debile

Gość TH is IT
Nie będę się użalał to będę miał w 2012 roku dziewczyne ?

Gość spragniona jola
tak, jak najbardziej trzeba byc przystojnym ,aby mnie miec

Gość TH is IT
Tak

Gość j.w.
im więcej kasy i pewności masz tym brzydszy możesz być a i tak lachona wyhaczysz

Gość el temperamento
nie wiem czy przystojnym ale wysokim na pewno 🖐️

Gość Byk121
Chłopie nie przesadzaj że jesteś taki brzydki ,widziałem nieraz jeszcze większych brzydali od ciebie i mieli dziewczynę więc na co ty narzekasz? Musisz być pewny siebie gdy rozmawiasz z kobietą bo moim zdaniem panny wyczuwają tchórzy ,uśmiechaj się ,głowa do góry na pewno znajdziesz sobie jakąś ukochaną .

Gość Zwierciadło 08.09
I nalepiej na bajer: Np my z rodu Ciotolińskich nie rzucamy słów na wiatr, a czyny to u nas jak stal:):P Jak czujesz się słaby podpierasz się przodkami. To typowe. Ale z przodków nic nie masz. Niestety.

Gość TH is IT
Autor w 2006 roku był trochę grubawy jak widać na tych zdjęciach ale z takiej masy można zrobić niezłe mięśnie A jak się wygląda jak śmierć (jak ja) to nic nie da się zrobic