Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wszystko w dupie

wiecie , ze tradizk jest nieuleczalny?

Polecane posty

owszem ...gdyby to było mozliwe!!!!!!!!!!! lecdzyłam sie już wiloma lekami...leczenie trwało zazwyczaj po kilka miesięcy albo i dłużej, wiec sama sie puknij w łeb. myśl , to nic nie boli!!!

Gość do mam wszystkow dupie
nie pozostaje wam nic innego jak......urynoterapia :classic_cool:

Gość Jeanine 22
Tak, u mnie nie da sięwytrućtych cholernych lamblii, cały czas siedząwe mnie te pie** cysty=formy przetrwalnikowe tych dziadów. Teraz jużnie wychodzi mi to zbytnio przy badaniach-żadziej niżjak byłam w wieku szkolnym. Miałąm pełno krost na twarzy- policzkach i jak tylko mnie wysypytwało to wiedziałąm że lamblie znowu sięaktywowały. Ostatnio przypadkiem wyszło mi ze mam lamblie bo robiłam badanie kału w innym kierunku noi to by wyjaśniało dlaczego zimąi na wiosnęmęczyłam siętakimi wstrętnymi gulami na brodzie... Wzięlam dawke leku na to paskudztwo noi na razie chyba ich większość wytrułam, ewnie do czasu :( No i przeszłam na naturalne kosmetyki, a Ty, jakich kosmetyków do twarzy używasz?? Bo mnie to siępoprawiła cera odkąd zaczęłam używać naturalnych kosmetyków/preparatów... i jak zrezygnowałam z maści i innych mazidełek.

stosowałaś?

nie, ale tonacy sie brzytwy chwyta :D ja mam cere bez skazy :P

maści juz nie stosuje. obecnie uzywam toników, peelingów ziołowych, od czasu do czasu parówka dla oczyszcenia skóry........od czasu do czasu płyn adonis afrodyta i maseczki, najlepsza jka dla mnie jest z glinki

jeaniner, gdzie się robi takie badania? trzeb amis jakies skierowanie?

no..takie leczenie jest najlepsze, okladasz maseczkami szczyt gory lodowej , powodzenia 🖐️

ja lecze twarz, a ty powinnas leczyć głowe.....chcociaz podejzewam , ze w twpoim przypadku jest to też nieuleczalne

:D kto wie, kto wie, tymczasem spadam, zosatwiam was z waszym dreczacym problemem, moze znajdzie sie ajkis cudotworca :D

i vice versa:D

Gość zmp
stosowalas Differin? ja zaczynam kuracje,do tego lekarz mi przepisal jeszcze jedna masc ale dopiero dzisiaj ja odbiore bo robiona.

ale ja nie mam problemu :D to wy go macie i raczej sobie nie radzicie. mowie ci , chlupnij sobie szklanke moczu na sen :D 🖐️

coś mi mówi ta nazwa, jakas znajoma jest...więc pewnie stosowałam. jesli masz lekki trądzik, to Ci może pomoże

Gość Jeanine 22
musiałabyś znależź laboratorium w twoim mieście które robi odpłatnie badania (chyba ze dostaniesz skierowanie od swojego państwowego lekarza) kału na obecność pasożytów (wszystkich najlepiej czyli ogólnie). Nie wiem skąd jesteśale praktycznie w każdym lab. jak zapłacisz to ci zrobią takie badanie- więc jeśli jest płatne no to bez skierowania... Najlepiej testem tak zwanym bo metodą tradycyjną to 3eba nosić ze 3 razy bo to nie tak łatwo wykryć tąmetoda...

hehe, wole sobie chlupnąc przed snem szklanke czystej

Gość FAJNA-AJ-
Dziewczyny proponuję abyście spróbowły tabletki antykoncepcyjne Diana 35 > Ja tak właśnie wyleczyłam sobie buźkę .Wcześniej naprawdę próbowałam wszystkiego . Męczyłam się z tym trondem z 8 lat - całą młodość . Na twarzy miałam coś w rodzaju wrzodów . Ale dzięki Bogu to wszystko już za mną .Od kilku lat mam spokój i tylko przed miesiaczką czasami mi coś wyskoczy . Jedno wiem napewno: Wiem ,że moja walka o ładną cerę będzie trwała wiecznie , dlatego stosuję wyłącznie preparaty antybakteryjne ( Garnier czysta skóra - rewelacja ! ale wyłącznie jeśli używa się toniku w połączeniu z kremem ) . Za 2 tygodnie wybieram się na zabieg kosmetyczny likwidujący przebarwienia jakie mi zostały na pamiątkę po trądziku (mikrodermabazja głęboka ). Pozdrawiam i życzę dobrych efektów w walce z tym okropieństwem , a jeśli chodzi o Dianę 35 to naprawdę polecam ( ale najlepiej zrobić wcześniej badania hormonalne aby wybrać najlepszą dla siebie opcję )

Gość FAJNA-AJ-
a ha - na pierwsze widoczne efekty podczas kuracji Dianą 35 czekałam ok 3 miesięcy - ale było warto :-)

Gość novvva
a może autoszczepionka? Ja od 10 lat lecze się na trądzik a w instytucie mikrobiologii wykryli u mnie gronkowca, który objawia się wypryskami... Sprawdzcie lepiej, ja własnie biore zastrzyki

Gość pryszczata 24lata od 10lat
też brałam Izotek. i 2-3 miesiące po skończeniu wyglądałam tak samo jak przed 1. Darujcie sobie te toniki garniera. Ktoś pisze że ma hiroszime na twarzy od lat, a wy wyskakujecie z jakimiś tonikami i mydełkami, ŚMIECH :D 2. Tekst "SKÓRA SIĘ OCZYSZCZA, bo to tak działa", no ku*wa klasyk :D:D:D u mnie oczyszcza się codziennie od 10 lat i jeszcze się nie oczyściła z tych toksyn hehe :D 3. Cieszę się że nie upadłam tak nisko i nie spróbowałam urynoterapii w walce z tym gównem. To musi być naprawde bezcenne uczucie - smarować się własnymi szczynami i nie widzieć efektów :D NIE DZIĘKI

Gość gość
tez juz z 12 lat sie mecze i konca nie widac.były kosmetyczki wyciskanie to najgorsze bo zostaja blizny i zostalu.kremy maseczki ,teraz dieta taka umiarkowana i moze ciut lepiej ale to nici jak patrze na dziewcz z ładna cera to im zazdrpszcze tego.juz nie mam pomyslu .pozostalo nie wyciskac ale jakkk!

Gość gość
autoszczepionka nic nie da szkoda zawracać sobie głowę ale..próbować.. ja mam to od lat, to was rozumiem codziennie tapeta, wieczorem zmywanie, leki, mazidła i g***o rano znów tapeta aa..jak macie kaśę to pobawcie się w laser u dobrego czyli drogiego dermokosmetologa- minimum poprawy..czyli światełko na gębie

Gość Czarna1221
U mnie trądzik to problem, który pojawił się jakiś rok temu, może trochę więcej i też bez skutecznie szukałam czegoś, co pomoże.Ostatnio zainwestowałam więcej na kosmetyki. Mam takie z retinolem, wyciągiem z wierzby, kwasem hialuronowym. Używam jakieś trzy tygodnie i pryszcze znikają. Jak dotąd to jedyny skuteczny środek na moje problemy z cerą.

Gość gość
Bo nie znasz wszystkich mozliwych terapii,a psychoterapia jest najskuteczniejsza niestety

Gość gość
Bo nie znasz wszystkich mozliwych terapii,a psychoterapia jest najskuteczniejsza niestety .Skuteczne jest nanosrebro a jak nie pomorze to wtedy zapper on zniszczy wszystko

Gość Czarna1221
Moje kosmetyki mają nanocząsteczki srebra. Wiem, że wygląd naszej skóry zależy od diety, nastroju i stanu naszego zdrowia. Jeśli chodzi o mój stan psychiczny to nie czuję żebym potrzebowała jakiejś psychoterapii a poza tym wszystko musi iść razem, nie wierzę w efekt terapii bez stosowania dobrych kosmetyków.

Gość gość
Moze Ty nie czujesz ale trdzik masz,a kosmetzki to taki maly bajer,bo to wyrzuca od srodka

Gość Czarna1221
Nie potrzebuję nic poza dietą i dobrymi kosmetykami. A takie już mam i trądzik znika. Poza tym moje kosmetyki nie wyrzucają mi pryszczy do wierzchu tylko niszczą bakterie w środku.

Gość gość
123456