Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kosmetyczny detektyw

25-latki wzwyż. Jak bardzo się zmieniłyście od czasu gdy miałyście naście lat ?

Polecane posty

Chodzi zarówno o wygląd zewnętrzy jak i psychikę i doświadczenia. Jak się czujecie teraz w swojej skórze ? Czy bardzo zmienił się wasz wygląd, fryzura, styl ubierania ? Czy cofnęłybyście się do wieku np 19-stu lat ? Czy tęsknicie za tamtym czasem ?

Gość ja dzisiaj mam 28 lat
jeśli chodzi o wygląd to zupełnie nie zmieniłam się od czasu, gdy miałam 15 lat - ta sama fryzura:) w ogóle czuję się jakbym miała 16 lat jednak jestem o te kilkanaście lat mało tego, ze starsza to bogatsza w doświadczenia i dlatego zawsze powtarzam ,że chciałabym mieć znowu 16 lat, ale taki rozum jak dzisiaj:D

Gość kuciapka
Ja mam 35 lat i duzo wieksze cycki i dupe :)

mam 26 lat zmienił sie moj wyglad, charakter tak juz niejestem tak beztroska wesoła osobą.. stałam sie mniej towarzyska i rozrywkowa\" styl ubierania pozostał:) oj jakbym chcial miec nascie lat znowu:)

a ja taka sama chuda jestem jak kiedyś:) znajomi mówią, że nawet chudsza niż w liceum:D

a macie już dzieci?

Zmieniłam się nie do poznania, zdecydowanie na lepsze. Pod względem psychicznej dojrzałości, wyglądu, charakteru. Jestem mniej narwana :) No i czuje sie kobietą. Kiedyś ta nie było. Nawet na studiach byłam raczej dziewczyną. Teraz jestem samodzielna i dobrze mi z tym :)

Gość W zyciu nie chcialabym miec
znowu nastu lat... Jest mi dobrze z moim wiekiem (23 lata) i bedzie dobrze z kolejnymi latami. Jestem piekniejsza, madrzejsza, bardziej samodzielna i dojrzala, czuje sie bardziej seksowna, choc nie pozbylam sie do konca kompleksow, inaczej patrze na swiat.

myślę, że każda z nas z wiekiem zmienia się wraz z doświadczeniem jakiego nabywa, ale każda pewnie czuje się inaczej ja na przykład, myśląc o sobie jakoś nie bardzo czuję różnicę w wieku i myślę o sobie nadal jak o nastolatce nie wiem dlaczego:) ale tak właśnie jest:)

Gość holiwooood
mam 28 lat, 5 lat temu ważyłam 10 kg mniej ;(((((

Ja własnie skończyłam 24 lata..czyli idzie mi 25 :) Czuje się super...skończyłam studia, czuje się dojrzała. Niestety mam parę kilo więcej, więcej roztępów i ciągłe problemy nastolatki z wypryskami na twarzy:(

Gość upupup
up up up

ja mam 29 lat. czas sie poki co obchodzi dosyc laskawie ze mna :) wygladam lepiej niz kiedys bo bardziej kobieco powiedzialabym :) lepiej sie ubieram i bardziej o siebie dbam. nie chcialabym juz wrocic do nastu lat. teraz jestem bardziej towarzyska i pewna siebie i mam spory bagaz doswiadczen na kolejne dziesiatki lat, ktorych nie oddalabym za nic :) maz tez uwaza ze jakos pieknieje kolo 30-stki ale ma na mysli raczej ta dojrzalosc i kobiecosc, ktorej jeszcze nie ma dziewczyna (za to ma inne przymioty ;)) milego wieczoru