Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameryka

Yasmin-moge wziasc w piatym dniu miesiaczki tak jak przy novynette?

Polecane posty

Gość upppppppppppppppppppppppppp
mozesz ale pamietaj ze na poczatku ni ebedziesz zabezpieczona a nie mozesz wziac 1 dnia?

Gość ameryka
no nie moge bo juz jest trzeci dzien,a ja dopiero dzisiaj mam tabletki;/dzieki za odp.:)to jets tak,ze jak bierze sie piatego dnia to jest sie nie zabezpieczonym przez pierwsze 6/10 dni?

Gość upppppppppppppppppppppppppp
no dokładnie :)

hehe, ja wzialam tabletki - swoje pierwsze opakowanie tabletek wlasnie od pierwszego dnia!! i tez wiem ze nie bylam zabezpieczona od pierwszych dni, i wyobrazcie sobie ze kochalam sie z moim chlopakiem juz przy drugiej tabletce a potem przy czwartej i nie jestem raczej w ciazy...chociaz nie wiem sama - pozniej po odstawieniu tych tabletek-( bralam 1 cykl.) dostala krwawnienie z odstawienia tabletek i tez mysllaam ze jestem byc moze w ciazy i zrobilam test ciazowy- pre test- drugiego dnia miesiaczki, i wyszedl mi negatywny!! wiec raczej nie jestem dodam ze pozniej juz sie nie zabezpieczalismy tylko stosunek przerwywany.

wiec mowie ci ze mozesz wziasc 5 dnia yasmin tylko wtedy raczej nie wspolrzyj albo zabezpieczaj sie chociaz prezerwatywa