Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm..jaaa

idiotyczne pytanie...

Polecane posty

Gość hmm..jaaa

Hej, mam pytanie chce sie tylko uspokoic: jezeli mam na rekach troche spermy mozliwe i ide do lazienki i wycieram raczka sie, to nie ma mozliwosc, zebyb zaszla w ciaze, prawda?

Gość upppppppppppppppppppppppppp
plemniki w srodowisku szybko gina.. ale to co nie umyłaś najpierw rąk?? jezeli nie zmyłas i włożyłas sobie a były to dni płodne to Wszystko mozliwe

Gość hmm..jaaa
no wlasnie nie umylam, bo wydawalo mi sie, ze tam nic nie ma, a potem zaczelam myslec..... :( ale nie wkladam sobie gdzies przeciez ....

no to sie nie martw napewno juz wyschło i wogole :)

Gość uxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
upppppppppppppppppppppppp wyrazaj sie jasno - w jakim srodowisku? twoje odpowiedzi sa bezsensowne

Gość uxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
W OGÓLE

Gość bez obaw jest to
prkatycznie niemozliwe - co innego jakbys miała sperme i włozyła palec ze sperma do pochwy - wtedy byłoby jakies ryzyko, ale tak jak piszesz to nie ma szans. w ciaze sie tak łatwo nie zachodzi.

Gość hmm..jaaa
wlasnie co znaczy w srodowisku?? ile zyja?? na rece??

Gość hmm..jaaa
w sumie do tego biore tabletki, ale boje im sie zaufac ;(

o jezuuuuuuuuuuu zapomniałam dodac ze na zewnątrz ze w srodowisku niesprzyjajacym do zapłodnienia:P

Gość uxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Do madrej upppppppppppppppppppppppppppp Zdaniem lekarza ginekologa: Długość życia plemnika zależy od odczynu środowiska i temperatury otoczenia. W środowisku zasadowym żyje dłużej niż w kwaśnym. W pochwie jest środowisko kwaśne i plemnik żyje tu do 2 godzin. W szyjce macicy jest środowisko zasadowe i tu życie plemnika wynosi 48 godzin, w jamie macicy do 25 godzin, a w jajowodzie do 48 godzin. Poza organizmem plemnik żyje do 18 godzin w temperaturze 37 stopni Celsjusza, a w temperaturze 20 stopni jego żywotność wzrasta do 70 godzin. Jeżeli plemniki dostaną się w okolice wejścia do pochwy, to w sprzyjających okolicznościach, np. kobieta jest w fazie owulacji, istnieje możliwość zapłodnienia.

Gość hmm..jaaa
czy ktoras z Was wie, ile zyja plemniki na rece? zaczynam sobie wkrecac ;(

buhehehe no i dobrze cos sie mnie uczepiła :P to jek jestes taka madra sama odpowiadaj ja jej pow ze to nie mozliwe a tym bardziej ze bierze tabletki :P

Qrde on sie pytała ile zyja na rece chyba nie?

Gość uxxxxxxxxxxx
:) Akurat ty sie nie masz czym przejmowac bo zazywasz pigulki - ja jak bralam pigulki to wspolzylam regularnie i do konca z moim partnerem - i nic sie nie stalo:P Wiec ty nie masz wogole sie czego bac:) Ale gdybys sie nie zabezpieczala istnieje taka mozliwosc. To tak jakby twoj partner po wytrysku wyjal penisa i po minucie wszedl w ciebie ponownie.

Gość hmm..jaaa
ja tylko pytam, bo sie boje.

Gość hmm..jaaa
ale ja nie wlozylam sobie reki ani palca gleboko. standardowe wycieranie papierem. wtedy tez jest mozliwosc?????????????????????????? Boze !!!

Gość Zauważ..
uxxxxxxx ze ona jak powiedziała nie wsadzała sobie tam reki to jak ona miała zajsc?? a tym bardziej bierze tabletki.. Założycielko Badz spokojna :) ja tez biore tabletki i moj zawsze konczy we mnie :)

Gość hmm..jaaa
Panika.... :( glupia panika

nioe martw sie :) od kiedy bierzesz tabletki?? pamietaj ze one działaja od 1 :):)

Gość hmm..jaaa
tabletki od 4 miesiecy po przerwie 2 miesiecznej. powiedz, ze nie ma mozliwosci, zeby takim sposobem zajsc w ciaze. przeciez nie wkladam sobie palca do srodka ani nic... :(

jak bierzesz tabletki nic ci nie grozi!!!!!!!!!!!!! mala ile razy mamy ci to pisac?! prosze uwiez i daj sobie spokoj - to po co sie trujesz jak im nie ufasz?

Gość hmm..jaaa
bo jestem okropna panikara. Wiesz, niby nic, bo od papieru ciezko zajsc w ciaze, chyba :) a potem mysle, a jesli tam cos bylo?? bo raczej nie bylo :) nie mialam reki mokrej na 100 %

napisze ci cos-bralam tabsy, wspolzylam zawsze do konca i nie mam bejbi:0 spoko luz

Gość hmm..jaaa
to gdybym nie bralam tbletek, to taki cos bylby mozliwe?? ciaza przez papier toaletowy??

Gość Laska Uspokuj sie
nie nie jest mozliwe i przestan panikowac!!!

Gość nieeeeeeee
bosssssshhhhhheeee, kobieto PRZESTAŃ, bo aż żenujące się to zaczyna robić. Bierzesz tabletki więc czym się przejmujesz.... Jeszcze w dodatku chodzi tylko o to, ze powycierałas sie w kibelku papierem... Spokojnie! Nie będzie dzidziusia:) Pozdrawiam!

Gość spokojnie to tylko awaria
Taaak...warto przypomnieć,że w historii ludzkości zdarzyło się niepokalane poczęcie.Ale żeby przez papier?

Gość spokojnie to tylko awaria
Kiwik,czy to Ty pytałaś o plemniki w ślinie?Jeśli tak to naprawdę trudno o bardziej kompetentną osobę na forum do pocieszania:)))

tak to ja o nie pytalam... dzis jest 37 dni jak nie mam okresu :(