Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka24

czy tym razem się udało?

Polecane posty

Gość myszka24

Witam wszytskie Panie!!! To już trzeci cykl, gdy staramy się z mężem o dzidziusia. MIesiączkę miałam 18 sierpnia, kochaliśmy się we wszystkie dni płodne i zastanawiam się, czy tym razem nam wyszło...Mierzę temperaturę w pochwie i narazie jest 37,1 a do miesiączki został tydzień. BOlą mnie piersi, jajniki pobolewają, czasem jest mi słabo (tak jak teraz!!) i nie wiem jak wytrzymam do terminu @ żeby zrobić test ciążowy, bo jestem bardzo ciekawa...Aha, jeszcze jedno...gdy mam dni płodne to jest bardzo dużo śluzu, a od jakiś dwóch dni jest sucho, dziwnie sucho, bo zazwyczaj mam mokro nawet w dni niepłodne.Czy to wyklucza ciążę?BArdzo proszę o rady i wsparcie. Wiem, że takich topików jest tu mnóstwo, ale każdy chce uzyskać odpowiedzi na pytania, które go dotyczą i są dla niego najważniejsze...pozdrawiam

Gość - - - -
test ciażowy działa już nawet 7 dni po zapłodnieniu - to są bardzo czułe testy :-) ja bym nie czekałą na @ tylko do apteki i bach! Powodzenia!!!

Gość nie wiem czy Ci pomogę
nie wiem czy Ci pomogę, ale ja zawsze miałm dosyć sucho (nawet w płodne!) a teraz dla odmiany już ponad tydzień utrzymuje mi się "wilgoć". Mialm ost. okres 16.08 (podobnie jak Ty:) ) Też czekam z niecierpliwością na "wynik". Jak wiadomo u kazdej jest inaczej, ale słyszałm (czytałam :) ) że jak juz jest ciąża to pojawia sie śluz (duuużo śluzu) Ja go nie mam tylko czuję cały czas wilgoć. Jeśli Ty masz raczej sucho to nie świadczy od razu że nic z tego- a może właśnie to "coś oznacza" :) Trzymam za NAS kciuki ;)

Gość myszka24
dzięki dziewczyny za wsparcie. poczekam jednak z testem do miesiączki, bo boje się że wcześniej wynik moze byc "zafałszowany"...ale powoli tracę chyba nadzieje. Bolą mnie coraz bardziej piersi, ale to pewnie przez bliżający sie okres...juz sama niewiem co mamy robić?

Gość tej euklz
hej, mnie tez bolaly piersi jak na @ i brzuch... moglam spodziewac sie albo miesiaczki albo ciazy... zrobilam test nakilka dni przed terminem @, wyszly 2 kreski, jedna bardzo jasna, potem zrobilam drugi test,ktory potwierdzil ciąże :D