Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka2310

Co wam sie ŚMIESZNEGO przytrafiło w łóżku?

Polecane posty

Gość Malinka2310

Gość dziecko sie przytrafilo

Gość Malinka2310
może nie smiesznego , raczej tragicznego ... przytrafiło się to moim rodzicom , pierdolili się a potem wydali MNIE na świat :(

Gość ja sę
Tak głosno krzyczałam że obudziłam całą rodzinę(mieli nie wiedzieć co sie dzieje)

Gość zasnełam
heh to bylo ciekawe..

Gość a jakze ja ...
a no wbrew swojej woli przy robotce recznej lyknelam sperme swojego mena ,mial "daleki zasieg"-on o tym nie wie...pewnie by chcial wtedy obciaganka a ja tego nie lubie i nie robie a on nie nalega nie smakowalo mi ,ble!

Gość eheh fajny topic
mi się nie zerwało ale przewrócilismy je na bok jakoś tak dziwnie:P teraz nie wiem jak to zrobiliśmy:p albo kiedyś ujezdżałam go i weszła jego matka:p hahaha ale miala minę;) od tamtej pory puka

wizyta policji o 3 w nocy bo sasiadka mojego ówczesnego kochasia zadzwoniła po pieski z donosem, że kogoś gwałcą:O:D nie wiecie jakie mieli miny jak otworzyłam drzwi -rozczochrana , z wypiekami i uśmiechem na twarzy i zawinieta tylko w ręcznik:P przeprosili grzecznie, że przeszkadzają w gwałcie i smiali się całą droge powrotną do radiowozu:D

podczas bzykanka na pieska weszla do salonu mamusia kochasia z pytaniem dlaczego tak glosno warczy telewizor....hmmm telewizor mial zagluszyc moje miauczenie....ale miala mine....wrecz bezcenna!!jak mnie do siebie teraz przywozi to mamusia nieomieszkuje stac dyskretnie w oknie....obciach...

witaj Nauczycielu!!! no mina byla nieziemska....stala tak zamurowana ze jej mowe odjelo a potem poprosila go do drugiego pokoju...

Gość oooo
a ja nie chcialabym nigdy takiej miny zobaczyc

Gość no ciekawe...
ja też bym nie chciała :D

Gość no ciekawe...
heh, nauczyciel, moja mama np ma takie poglądy że wtedy by Ci napewno do śmiechu nie było :P bo byś na dworze wylądował :P

:-) :-) :-) cudowny - słyszałem, reszta nie ;-) Jestem typowym skorpionem z jego zaletami i wadami. Więc słyszałem już, że jestem złośliwy, perfidny, to te na minus ...

Gość no ciekawe...
heh, już ja widzę jak ona by dyskutowała z Tobą :D:D:D:D:D:D:D