Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka2310

Co wam sie ŚMIESZNEGO przytrafiło w łóżku?

Polecane posty

mój mąz jak kiedyś \"wyskakiwał\" poślizgną sie i złamał nogę:( skręcali ją na śruby;)

Gość to było straszne
kiedy obciągałam mojemu kochasiowi.....będąc tyłem do drzwi wejsciowych ..........nagle pojawiła się jego siostra odwóciłam się nagle i zauważyłam otwarte usta siostrzyczki w tym momencie,czy z podniecenia,czy też pod wpływem tej sytuacji nastąpił mega wytrysk,a ja trzymając pod odpowiednim kątem jego fallusa doprowadziłam do tego oczywiście bezwiednie że cała jego sperma trafiła prosto do ust jego siostry. Powiem tyle że zabrałam natychmiast nogi za pas,ale gdy wychodziłam spodnie jeszcze nie były podcągnięte.

Jezuuuuuu....juz Cie lubie....Skorpiony sa baaardzo seksowne....i sa wojownikami wytrwalymi w boju...hmmm znaczy sie w lozeczku....

Gość okiuyt
mój brat wszedł do pokoju w którym sie kochaliśmy i zjadł w nim obiad a my pod kocem :) jak wyszedł to dokończyliśmy:-p i jeszcze raz pytał sie mojego chłopaka jaki ma żwirek w akwarium:-p

swojego czau jak sie kochałam z mężem(od tyłu) nakryla nas córka.Po jakimś czasie bylismy u mojej mamy i córka opowiadała babci jak dostała klapsa od taty...mówiła: \"tato dał mi klapsa przez spodnie,ręką a mame bił na gołą pupę ale brzuchem ,nie rączką\":)

A według mnie znak zodiaku nie ma nic wspólnego z cechami charakteru itp. :P No ale to oczywiście moja opinia.

Gość ciwjhfcua

:D:D:D:D:D:D:D miauczydełko - swój do swego ciągnie - większość moich kochanków to skorpiony jak się potem okazuje:P

ja nie spotkalam w lozku jakdotad skorpiona...widocznie dzialam najbardziej na byki....to co jeden to byk...ale za to jaka corride w lozku urzadzaja...uuuu....