Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliseeee

Co ile mc robicie pasemka u fryzjera?

Polecane posty

Gość aliseeee

ja ide jutro, bo juz minęły 4 mc od ostatnich pasemek blond. Robią mi rozjaśniaczem 10 tką, bo moj naturalny kolor to taki ciemny blond. Chciałam jeszcze 2 mc poczekać,ale juz nie moge patrzec na te włosy.. No i robi mi się żółty kolor... A wczesniej byl taki ładny jasny. Z czego żółcieją włosy?

Gość żółkną bo się regenerują
i wracają do naturalnego koloru. pasemka blond robiłam co miesiąc. po czterech miesiącach to masz chyba z pięć centymetrów odrostów.:o

Gość ja robie
tez ok co 4-5 miesiecy i blakna mi po jakis 3 miesiacach ale szkoda niszczyc wlosy czesciej

możesz sobie kupić płukankę srebrną do włosów (8-10 zł). kilka kropelek na litr. wtedy je rozjaśnisz z tego żółtego odcienia.

Gość Cosheria
co 5 mies

Gość Cosheria
robię pasemka na same odrosty ,wtedy wlosy się mniej niszczą,tak mi doradzila fryzjerka

Gość jak możecie robić co 5 m-cy
przecież to okropne odrosty już są !!

Gość mi się odrosty robiły już
po niecalym miesiącu,czasem nawet po 3 tygodniach:-oDlatego dałam sobie spokój z pasemkami,szkoda wlosów...powróciłam do naturalnego koloru wlosow;-)

Gość Cosheria
na balejażu nie widać zbytnio odrostów

Gość aliseeee
Mi odrostów az tak nie widac, bo mam swoje nie takie ciemne. A z tego co fryzjerki mi opowiadaly to dziewczyny przychodza na pasemka co 4-5 mc. Po co mam niszczyc czesciej wlosy??..

też miałam baleyage i też zrezygnowałam z blondu, bo nawet po miesiącu odrosty były już za duże.

to po co farbować i niszczyć skoro i tak się ma źle wyglądać?

Gość a ja w ogóle nie farbuję
i dzieki temu mam zdrowe i błyszczace włosy i nie musze wydawać fortuny na odzywki, ktore i tak gowno daja przy tak zniszczonych wlosach, jakie ma wiekszosc Polek. Rozjaśniainie, prostowanie - nie wiem po co, a firmy kosmetyczne tylko zacieraja ręce. Bez sensu. Wiekszosc z was ma ładny kolor wlosow, tylko nie chcecie w to uwierzyc. Uległyscie manii farbowania i macie siano. Francuzki rzadko kiedy farbuja i dzieki temu maja piekne i zdrowe wlosy, a blask widac z daleka.

nie dołuj mnie. mimo że jestem młoda to mam od groma siwych.

Gość ale wiele kobiet i młodych
dziewczyn,nawt nastolatek farbuje pomimi iż nie ma wogóle siwych wlosów:-ofarbują bo daly sobie wmówic ,ze kazdy kolor jest ąldniejszy od ich naturalnego:-(A to za przeproszeniem gowno prawda,kazdy kolor moze byc sliczny jezeli sie dba o wlosy,unika zabiegow chemicznych,prostowania,trwalej a nic tak nie niszczy wlsow jak farbowanie,szczegolnie rozjasniane:-oMam swoje naturalne ciemno brazowe wlosy,przez wiele lat meczylam je farbowaniem,rozjasniaem,pasemkami,balejazem:-oKtoregos dnia powiedzialm sobie STOP,wrocilam do naturalnej brazowej barwy(bez uzycia farb)troche czekalm az wlosy odzyskaj swoj naturalny kolori teraz wreszcie po tylu latach moge cieszyc sie swoim naturalnym kolorem,zapomnialam jaki on jets ladny;-)Ba,nawet zapomnialam jaki jest parwdziwy kolor moich wlosow:-PTeraz mam juz naturalna bawę i wloy zaczne farbowac dopiero wtedy gdy zaczne siwiec;-)

Zgadzam się z obydwoma powyższymi wypowiedziami. To farbowanie włosów to nakręcanie biznesu kosmetycznego, a wy tego nie widzicie i dajecie sobie niszczyc włosy.

Gość co 2 miesiace