Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hhoh

Jaki propoujecie krem nawilżający pod podkład?

Polecane posty

Gość hej hhoh

probowalam np nivea soft, ale na niego źle sie naklada podklad. Potrzebuje takiego co się dobrze łączy z podkładem:)

Gość martusiaK
Polecam Garnier Ultra Swiezosc ,to taki kremo-zel, ma bardzo delikatna konsystencje, rewelacyjnie sie wchlania, pozostawia skore twarzy wyjatkowo nawilzona i bardzo dobrze naklada sie nie niego podklad. Ja uzywam go od dawna i nie mam zamiaru go zmieniac. Jest super !

Gość katkama
Czesć !!! Ja już pare lat szukam odpowiedniego kremu i nic. Mam cerę mieszaną z tendencją do łuszczenia isę. Jak nałoże podkład na krem to się robią miejscami takie łupki na buzi , Doradcie jakiś kremik

Gość fijolek
najlepszy nivea :) taka gladziuutka skórka po nim jest... :) zreszta uzywam juz pare dobrych lat i cyab nie zamienie na zaden inny:)

Gość fijolek
zapomnialam dodac ze to do suchej cery pasuje...

Gość marija
Może używasz złego podkładu? Jak się przerzuciłam z Avonu antystresowego na lekki fluid Chanel to skończył się problem z łuszczącą się skórą na twarzy. Pod puder kładę Iwostin na naczynka na policzki i Iwostin matujący na strefę T. Następnie nakładam bazę Dax Cosmetics Cashmere i dopiero na to podkład.

Gość nataszka26
marija - poważnie to wszystko nakładasz ?? i nie masz maski na twarzy - bo ja chyba po nałożeniu tego wszystkiego bym wyglądała okropnie ??? Ja stosuję City podkład. Mówicie ze nivea - hm nie miałam jeszcze - trzeba sprawdzić. A wszystkie kremy matujące strasznie mi wysuszają buzię - z iwostinu miałam i strasznie mi wysuszał buzię.