Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fioletowo Liliowa

Jesiennie już..

Polecane posty

Czy was też dopadła jesienna melancholia..? Jest tak wietrznie.. wiatr powinien przynosić jakieś zmiany.. a może ten wieje za mocno? Może przewiał marzenia..?

nic podobnego..przecież ja dzisiaj lato widziałam :) naprawdę :)

Ja tylko przez chwilę. Kawałek niebieskiego nieba.. a potem znowu wiatr i wszystko zasłoniły chmury.. Przez pewien czas goniło mnie też słońce. Nie zdążyło długo zagoscić, bo znów wiatr przegonił je w inną stronę..

Ja też kocham Jesień.. ale to tak inaczej.. kocham tą zadumę, jednak czasem.. wiecie co? Chciałabym kiedyś się zakochać na jesień.. ale tak szczęśliwie.. bo zawsze jesień była dla mnie takim.. stałym, dziwnym i przyzwyczajonym smutkiem.. a chciałabym się nim z kimś podzielić..

miałam łatwiej u mnie cały dzień słonko było... a po południu...ehhh...to jużpoprostu fatastycznie :)) słońce ..woda...i trochęwiatru ;)

i przypominam...jeśień ....dopiero pod koniec wrześnie.. teraz to jeszcze lato :)

Dla mnie jesień jest wtedy.. kiedy ją czuć.. ma specyficzny zapach.. ale masz rację - poczułam dzisiaj zapach słońca, choć przez chwilę, ale od razu poznałam tą słodkość ciepła..

właśnie...jeszcze cieszmy sięlatem...zwłaszcza, że pogoda nam ma sprzyjać :) a na jesienne wieczory...jeszcze przyjdzie czas ;) odezwę sięwtady...bo ja też \"jesienny\" typ jestem ;) a tymczasem miłej nocki