Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanthaaa

Okres przy n-tym opakowaniu Yasmin

Polecane posty

Gość Samanthaaa

Od kwietia systemaycznie biore Yasmin, piluje godzin itp. Poczatkowo w trakcie brania tabletek mialam plamienia, potem bylo juz ok. w sierpniu pojechalam do cieplych krajow -bylam tuz po obowiazkoej tygodniowej przerwie od Yasminu kiedy jest okres. wrocilam po 2 tygodniach z wyjazdu i o tydzien wczesniej dostalam okresu. tabletki wybralam do konca. teraz nie mam okresy, ale plyie ze mnie bardzo rzadka krew jak w koncowce okresu i trohe boli brzuch. Czy ktos tak mial? Z czgo moze to wynikac? przeciez teoretycznie pom to bierzemy tabletki aby dokladnie wiedziec kiedy jest okres i wyjazd na wakacje czy stres nie powinny miec na to wplyywu. nie rozumiem tej sytuacji i nie wiem czy w takim razie tabletki dzialaja wlasciwie.... Prosze o rozsadne wypowiedzi.

Gość ashgfjgfj
Ja tak mialam, najpierw okres w 3 tygodniu a teraz nie mam wcale :( Nie wiem o co chodzi.

Gość ashgfjgfj
W ciazy nie jestem, robilam juz 3 testy, wszystkie negatywne.

Gość Samanthaaa
No to podobnie. Ja akurat od 2och miesiecy sie nie ochalam z ikim, gdzy rozstalam sie z chlopakiem Wiec raczej nie wynika to u mnie np z ciazy.....zreszta tabletki awsze biora systematycznie wiec nie ma szans. chyba czas na wizyte u lekarza.

Gość ashgfjgfj
Ja sie juz umowilam, ale i tak mnie to denerwuje, boje sie ze moze te tabletki nie dzialaja??

Gość Samanthaaa
Ja wlasnie z kims zaczynam sie spotykac, ale na razie ie zamierzam w tej sytuacji z nim spac. Szkoda ryzykowac:) Prosze napisz po wizycieco Ci powiedzial 0 ja pojde dopiero za jakis tydzien.

Gość ashgfjgfj
A ja mam na 2 pazdziernika, takie kolejki :( Czy jest mozliwe ze test nie wykazal ciazy?? Robilam 5 dni po terminie?

Gość Samanthaaa
ja mysle ze tabletki dzialaja a test mowi prawde. na pewno nie opuscials zadnej tabletki albo nie wzielas za pozno?

Gość wydaje mi sie ze nie jestes
w ciązy. tabletki to tabletki!!