Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokochanel

mała sonda- SOLARIUM

Polecane posty

cześc dziewczyny, zróbmy małą sonde na temat solarium. Waszym zdaniem należy z niego korzystać czy nie. Wpisujcie wszystkie za i przeciw

ja korzystam rzadko,bo nie lubie obsługujących mnie tam blondwłosych panienek,patrzacych na mnie jak na kupę. moze to wyda sie smieszne,ale to jest dla mnie minus solarium ;)

mi na pewno podoba się skóra z delikatną opalenizną... ale mam świadomość o szkosdliwości solarium. Czy np. lepszym rozwiazaniem nie będzie balsam brazujący..??

Gość ewqa2
Tu nie ma co wpisywac zalet bo ich nie ma ale jest za to wada za wada, najgorsza to fakt,ze skora szybciej sie starzeje i druga sprawa to czerniak skory. Znam pewna pania dermatolog,ktora zabronila swoim corkom korzystania z solatium, to jest cholerny nalog i szkodliwosc straszna dla skory. Balsam brazujacy chyba lepszy ale o tym tez uslyszymy za kilka lat.

Gość tylko minusy widze
w tym roku pierwszy raz spróbowalam solarium byłam 5 razy najpierw 8 minut potem po 10...( z uwagi na moja karnacje -jasne włosy, piegi na twarzy) i właściwie żadnych efektów nie widzialam... a używalam tych turbodopalaczy - kremików. Uważam ze to stracone pieniadze... latem sie szybciej opalam a brazowy wyglad przez caly rok jest malofajny ... wiec ja tam juz wiecej nie zajrze.

Gość Iwona z Jasła
nie moja kolezanka korzystała namietnie i ze zwykłej zmiany barwnikowej na skórze zrobił sie czerniak jest po zabiegu, przerzutów nie ma, ale to mnie skutecznie odstraszylo od solarium

Gość ewelinka22
Nie, nie, nie! Przyznaję, mam świra na punkcie opalania, ale tylko słoneczko plus filtry! :) W zimę jestem w sumie słabiutko opalona i tęskni mi się za brązowym ciałkiem, używam troszkę samoopalacza (polecam Kolastynę) i balsamów brązujących, ale w życiu na solarę!!!!!!!!!!!!!! Czytałam, że chodzenie nawet raz w tygodniu do solarium powoduje wzrost RYZYKA RAKA SKÓRY AŻ O 150% !!!! Poza tym zmarszczki gwarantowane i wygląda się po nim O-B-R-Z-Y-D-L-I-W-I-E!!!

Gość ale pieprzycie
ystko jest dla ludzi i uwazam ze 2 razy w miesiacu np po 10 minut nikomu nie zaszkodz.. oczywiscie lampy nie moga byc stare.. a pieprzyki trzeba zaslaniac!