Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wskon

WEBMASTERZY - WŁASNY BIZNES

Polecane posty

Gość wskon

Niedawno w jednej z gazet wrocławskich przeczytałam o szkoleniu które organizuje firma z Wrocławia. Poszłam na bezpłatne spotkanie informacyjne. Na tym spotkaniu dowiedziałam się ciekawych rzeczy na temat współpracy z firma Worldsoft. Zaciekawilo mnie to strasznie i poszlam na szkolenie. Bylam sceptycznie do tego nastawiona ale teraz wiem ze bylo warto bo otworzylam wlasna firme i robie stronki internetowe w systemie CMS. Bylam tez w Anglii ale dobrze ze stamtad wyjechalam bo tam nie taki miod jak kazdemu sie wydaje a tu w Polsce teraz mam wlasny biznes , ktory swietnie prosperuje. Dlatego wcale nie trzeba wyjezdzac do UK zeby zarabiac dosc dobre pieniadze.

Gość oooooooooooo
Moze nie uwierzysz ale ciesze sie z twego sukcesu, niestety nie wszyscy maja tyle szczescia co ty i musza tulac sie po swiecie, niektorym sie polepszy a inni wroca do kraju z samymi dlugami...to zalezy, duzo zalezy od szczescia czy ktos ci pomoze, naprawde od wielu czynnikow. pozdrawiam.

to teraz sobei pomysl jakie bys miala dochody robiac to samo w UK,i z tulaniem po swiecie tez nie przesadzajcie,kazdy jes tam gdzie jest mu lepiej

Gość wskon
Ale przeciez kjażdy moze przyjsc na taki kurs i rozpoczać swoj wlasny biznes i kazdy sie tego moze nauczyc.Wiec dlaczego by nie sprobowac????

Gość wskon
nie boje sie bo to naprawde dobry uklad i system. Jesli chcesz go poznac to podaje ci stronke na ktorej zasiegniesz szczegolowych informacji. Mozesz robic to tak samo jak ja!!! www.ws-konsulting.info

nie dzieki, nie skorzystam,wole nedzne zycie w UK niz super biznes w PL;)

Gość wskon
Jesli tak chcesz to twoj wybor!!!Jesli nie masz ambicji to moze lepiej zostac w tej UK i tam tyrac za najnizsza krajowa i nie byc blisko rodziny i bliskich. Ja tam wole super biznes w pl i zycie w moim kraju gdzie mnie ludzie szanuja czuje sie doceniona a nie pomiatana przez jakiegos tam anglika!!!!

oj traumatyczne te twoje przezycia z UK:) wyobraz sobie ze nie wszyscy pracuja za stawke min,rodzina i przyjaciele sa na miejscu. Ciesze sie ze jestes szczesliwa w Polsce,tym bardziej ze w UK nic nie osiagnelas;)

Gość wskon
mylisz sie...osiegnelam wiecej niz ci sie wydaje...ale jeli wolisz UK to nikt cie stamtad nie wygania.Zycze wielu sukcesow ;-)

Gość ooooooooooooooooo
I tu sie nie zgodze w Polsce to dopiero ludzie pomiataja ludzmi, tutaj nikt mna nie pomiata. Widze ze robi sie kolejna pyskowka czyli ci co zostali najezdzaja na tych co wyjechali i w druga strone. Sadze ze gdyby w Polsce nie bylo takiego bezrobocia i moj maz mial lepsza prace to bymy nie wyjechali, ale niestety wszyscy wiedza jak jest w PL ...za to teraz gdy juz tu troche pomieszkalam nie chce wracac...moze kiedys nigdy nie mowie nigdy ale napewno nie teraz nie mamy nawet planow kiedy, poprostu zyjemy tu na poziomie na ktory nie moglismy sobie pozwolic w naszym kraju. I nie obrazam ludzi ktorzy nie chca wyjezdzac, nie krytykuje tez tych ktorzy zostawiaja wszystko i jada...tylko alezy pamietac nie zawsze jest kolorowo, bariera jezykowa, kulturalna, dwa krany ;) a funty nie rosna na drzewach ;)

Gość innabozena
Na stronie, którą podałaś nie mogę doszukać się ceny za kurs CMS. Ile on kosztuje?

Gość innabozena
Hej! Czy ktoś jeszcze kończył ten kurs? Ile on kosztuje?

Gość Marianno
Wybierz się na nowe szkolenia organizowane przez Wytwórnię Mediów Cyfrowych Vegasoft Intermedia - www.vegasoft.pl Nieźli fachowcy, którzy tam pracują, nauczą Cię wszystkiego w kwestii marketingu i reklamy, o czym tylko pomarzysz :-)

Gość jak ci sie w poLSCE PRACUJE
Ja 100razy wole prace i zarobiki w UK> w Polsce mialam firme ale zjadly mnie podatki zusy srusy i konkurencja , wiec zaklad zamknelam i wyjechalam. Teraz robie to samo na luzie bez stresu , mam wiecej kasy :) i swiety spokoj.

Gość jak ci sie w poLSCE PRACUJE
oooooooo....- dwa krany zawsze mozna sobie zmienic na jeden ;)