Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boze co za pech

RATUJCIE bo sie zastrzele!!!

Polecane posty

Gość boze co za pech

otoz szukam pracy i dzis rano dzwonila do mnie jakas pani z zastrzezownego numeru, a moj durny kretynski telefon nie mogl zlapac zasiegu, szychac bylo tylko "halo halo", mysle ze to mogl byc ktos z oferta pracy, jestem prawie na 100% pewna i teraz juz nie dzwoni??!! co mam zrobic? da sie oddzwonic na zastrzezony numer? chyba nie, prawda? cholera!! siedziec i czekac, myslicie ze zadzwoni?:(

Gość boze co za pech
aha dodam ze zlozylam kilka cv, wiec to prawdopodobne ze ktos wreszcie dzwonil :( :(:( nie wiem czekac czy probowac sie dodzwonic??

Gość niby jak chcesz oddzwonić
skoro nie masz numeru? Poza tym jeżeli to była oferta pracy, to zadzwonią jeszcze raz.

Gość boze co za pech
czyli nie dfa sie oddzwonic na zastrzezony, po prostu wybrac to "brak numeru" z listy odebranych polaczen?? tak myslalam :( mam nadzieje ze odzwonia, ale dlaczego nei dzwonia ??:(

Gość boze co za pech
blagam dzwon:(:(:( ja sie zalamie tak mi zalezalo na tej pracy, :(:(

Gość karenina
Bądź spokojna. Zadzwonią na pewno jeszcze raz. Skoro próbowali to znaczy, że zależy im na spotkaniu z Tobą. Zadzwonią na pewno. Tylko pozbądź się złudzeń, że oddzwonisz na zastrzeżony numer. Poto się go zastrzega, żeby nikt go nie znał i nie mógł pod niego dzwonić, prawda?

Gość boze co za pech
juz pewnie nie oddzwonia :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(:(:(:(

Gość boze co za pech
jezu tylko nei wiem czy ja przypadkiem wczesniej ich nie wylaczylam, bo jeszcze spalam i moglam myslec ze to budzik :( ale nie, chyba dzwonil tylko budzik wczesniej :( co za cholerny telefon, ja to sobie wykrakalam, bo nigdy nei mam zasiegu u mn9e w domu i sobie wykrakalam ze ktos zadzwoni i mnie rozlaczy :( ale myslisz ze oddzwonia tylko pozniej? dlaczego nie od razu :(

Gość boze co za pech
zaklinam Cie dzwon! jestem na siebie taka wsciekla, tak chcialam miec ta prace boze dlaczego ja mam takiego pecha :(

Gość boze co za pech
po 9 jakos, moze z 15-20 po :(:(:( jestem zalamana, tak mi zalezalo :(

Gość boze co za pech
wiem ze juz nie zadzwonia ale jestem na siebie wsciekla i chce mi sie plakac :(

jak dzwonili po 9-ej a ty spałaś, to może faktycznie juz nie zadzwonią ;) A tak poważnie - jak im zależe to zadzwonia. A poza tym może to dzwonił ktos inny??

Gość boze co za pech
nie, jestem pewna ze to z oferta pracy bo tylko tam w cv podaje ten numer tel. :( zalamka :( ale ja odebralam ten tel, mowilam slucham sucham, babka to samo, wybieglam na zewnatrz zeby zlapac zagieg ale jzu nas rozlaczylo, nie ma sposobu zeby oddzwonic na zastrzezony?

Gość dziewczyno luzik
skoro jesteś pewna, że to była oferta pracy, to weź i podzwoń po firmach, w których składałaś CV i pytaj, czy przejrzeli Twoje CV i czy masz szansę na zatrudnienie.

Gość boze co za pech
nie no przeciez nie obdzwonie wszystkich firm :( poza tym skladalam tez do salonow z odzieza simple , cotton club i takie tam i nie mam do nich numeru, ZALAMKA :(

Gość boze co za pech
zadzwonili! troche mnie stres zjadl i sie jakalam, ale to chyba zrozumiale? mam nadzieje ze jeszcze zadzwonia bo mowili ze beda sie kontaktowac