Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje porady

laptop czy PC ?

Polecane posty

Gość Roxy_85
Ja od prawie roku jestem posiadaczka laptopa i jak najbardziej jestem z niego zadowolona. Jestem studentką i mogę go swobodnie przemieszczać zarówno na uczelnie jak i do domu na weekend. Kosztował dosyć dużo , dałam za niego prawie 4 500 zł ale nie zamieniłabym go na zwykły komputer nigdy.Polecam stronkę http://www.karen.pl/ znajdziesz tam dużo inf.

Gość do moon
szkoda mi czasu na dyskusje z wami dzieciakami. moj syn moze z wami pogadc,bo z tego co widze macie jeszcze podobne myslenie. chociaz on juz zmadrzal i po otrzymaniu prezentu na bierzmowanie w postaci laptopa stwierdzil,ze nigdy w zyciu nie wybralby go zamiast pc.

do moon - jaki ojciec tai syn :D masz pojecie o swiecie, skoro masz laptopa w domu to chyba wiesz jaka to wygoda... Wiesz co to jest IPQ????? Nowoczesny, co z postepem idzie :) Sam jestes dzieciak, po ostatnim poscie nie chce mi sie wierzyc, ze masz 35 lat :D no powiedz mi, tylko grasz na tym PC????? NIe widzisz tego ograniczony czlowieku, ze GPS bedzie dzialal tylko w laptopie? Bo na huj GPS w stacjonarnym PC :D nie obalisz moich teorii to spylasz z tematu - jak dzieciak :D idz sie baw swoim wypasem, bez pojecia gosc, bez rozeznania:O a tylek nadal wycierasz Trybuna?

to ile dziecko ma lat? na bierzmowanie prezenty :D ehhh.... najpierw skoncz podstawowke, a dopiero potem wciskaj pierdoly ludziom, ktorzy na sprzecie zarabiaja pieniazki a nie tylko popierdalaja w gierki

Gość zazdrość mu dupę ściska
i tyle, a sam jest gówniaż jeszcze niebierzmowany :P

Gość potrzebuje porady
widze ze dyskusja rozgorzala na dobre :P bylam dzis w sklepie i tylko sie wkurzylam troche. najpierw pan pokazal mi PeCety i mowi ze ten to nie idzie bo troche slabszy (rzeczywiscie parametry mial troche slabsze) a taki inny za 1700 jak swieze buleczki sie rozchodzi i nie zdaza zamawiac bo rzeczywiscie to prawdziwa rakieta, jako ze chce kupic na raty to zainteresowalam sie ttym drozszym i bardzo mi sie spodobal chociaz jest az za "dobry" jak dla mnie. a na to pan mowi "dzieczyno po co ci taka rakieta ? ten za 1000 (tanszy) jest dobry, polecam" slow mi brak, bo oczywiscie towar nie schodzi a przyszla blondynka do sklepu to trzeba jej wcisnac zakurzony sprzecior :/podziekowalam i poszlam stamtad i nie wracam bez jakiegos faceta. żenada

Gość potrzebuje porady
jestem juz prawie na 100 % przekonana do PeCeta, niedlugo bede miala projektowanie na studiach i wtedy lepiej bedzie mi na lepszym komputerze pracowac niz na laptopie za 2,500 zl. a wogole moze wiecie gdzie mozna tanio kupic nowe monitory crt do komputera?

nie było mnie po połudnoiu wczoraj ale widzę, że rozmowa nabrała rumieńców i ktoś mi coś zarzuca, czego nie powiedziałam nie wypowiadałam się na temat czy lepszy PC czy laptop!!!! czytajcie uważnie!!!!

ja kupiłam laptopa jesli chcesz to polece Ci firme z ktorej bralam, ja jestem zadowolona, a namiary na firme dostalam tez z polecenia;) nie chcę robic tu reklamy wiec napisz do mnie @, raty dogodne, laptopa zamawiasz oni sprowadzaja, mozesz zrobic symulacje rat telefonicznie a ze strony internetowej wybrac sobie model:)

a dodam jeszcze, że na promocji mozesz za 3000 czy za 2500 dostac naprawde fajny sprzet.

Gość HMMMMMMMMMMMM

Gość co z tym komputerem z
media markt?