Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała1

Kobietki ratujcie!!

Polecane posty

Gość mała1

Przeprowadziłam się w ok. Świebodzina, gdzie znajde dobrego fryzjera i dobra kosmetyczke?? Chodzi mi głównie o paznokcie żelowe, wszedzie tam gdzie dzwoniłam to już podejrzana jest dla mnie cena(za uzupełnienie od 30-50 zł) a wiem ze za ładne i trwałe paznokcie płaci sie o wiele więcej. Prosze Was o jakieś namiary może być nawet Zielona Góra. Pozdrawiam

Gość blondyneczkaa
jeżeli Twoim zdaniem wysoka cena świadczy o jakości to gratuluje. Byłam kiedyś w salonie na uzupełnieniu w drogim salonie i laska tak mi położyła i pomalowała że sama lepiej bym to zrobiła. Dlatego od dłuższego czasu chodzę do koleżanki bierze 30zł zaa uzupełnienie i jestem bardzo zadowolona

Gość mała1
Wiem, że nie zawsze cena równa sie z jakością, ale ja to mówie z własnego doswiadczenia. Z tymi paznokciami co mam teraz moge robic dosłownie wszystko, uzupełniam raz na 4-5 tyg. a płace 70 zł. i jestem bardzo zadowolona dlatego prosze o jakas porade bo może któras z Was jest równie zadowolona ze swoich a np. płaci o wiele mniej. Dla mnie to nie ma znaczenia czy zapłace 40 zł czy 100 dla mnie liczy sie efekt.

Gość blondyneczkaa
oki ale sama napisałaś Chodzi mi głównie o paznokcie żelowe, wszedzie tam gdzie dzwoniłam to już podejrzana jest dla mnie cena(za uzupełnienie od 30-50 zł) a wiem ze za ładne i trwałe paznokcie płaci sie o wiele więcej. dlatego tak Ci odpisałam bo uwierz mi ja też to piszę z własnego doświadczenia może poprostu idź do salonu pobliskiego i przyjrzyj się jak robi panna pazury często też w salonie są wystawione pomalowane tipsy

Gość mała1
Wiesz pewnie tak będe musieć zrobić, tylko chciałam sobie ułatwić sprawe. Zawsze lepiej sie kogoś poradzić kto ma to sprawdzone. Bo chodzenie po salonach(a wiadomo nie jest ich mało) i patrzenie jak kto robi owszem daje sporo, tyle że tez już miałam taki przypadek że robiłam akryle i wygladały ślicznie a łamały się jak zapałki. I niewiedziałam że w nowym miejscu zamieszkania akurat z tym bede miała taki problem.

Gość blondyneczkaa
hmm z tego co wiem akryle ciężkie są w utrzymaniu i często się łamią. Ja mam żelki i jestem bardzo zadowolona. A wiesz różne są gusta i różne pazurki. Mi np koleżanka robi super i ładnie mi się trzymają a tobie mogłyby sie nie podobać i np by ci się łamały. Tak mi sie wydaje więc najlepiej zaryzykować i sprawdzić samemu

Gość mała1
Wiem, że najlepiej sprawdzić to na własnej skórze, bo coś co odpowiada jednemu nie musi odpowiadać drugiemu. Tak było zawsze. Jednak mimo wszystko chciałabym usłyszeć jakąś opinie na temat salonów kosmetycznych w tym rejonie.

Gość blondyneczkaa
w tym już niestety nie pomoge nie mój rejon pozdrawiam:)

Gość nette
powiem ci jedno w świebodzinie nie ma dobrej kosmetyczki szukaj gdzies w zielonej albo w gorzowie

Gość mała1
No to mnie pocieszyłaś