Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała1

Kobietki ratujcie!!

Polecane posty

Gość mała1

Przeprowadziłam się w ok. Świebodzina, gdzie znajde dobrego fryzjera i dobra kosmetyczke?? Chodzi mi głównie o paznokcie żelowe, wszedzie tam gdzie dzwoniłam to już podejrzana jest dla mnie cena(za uzupełnienie od 30-50 zł) a wiem ze za ładne i trwałe paznokcie płaci sie o wiele więcej. Prosze Was o jakieś namiary może być nawet Zielona Góra. Pozdrawiam

Gość myszka__tg
powiem ci tak ze takie ceny nie sa w cale podejrzane. ja chodze do kosmetyczki robic tipsy zelowe za 45 zlrazem z malowaniem. wiec nie kieruj sie tym ze to tak tanio. wlasnie powinnas sie cieszyc ze nie chca wiecej. ja jestem z tarnowskich gor i nie moge ci niestety nikogo polecic z twojej miejscowosci ale mysle ze sama napewno cos znajdziesz

Gość el.ch
hej mala1 szkoda, że tak daleko bo do Świebodzina mam 100km :) a ja robię tipsy, a mój mąż jest fryzjerem. Bez fałszywej skromnośc dodam , że bdb fryzjerem. Co do mnie, to ciężko mi powiedzieć, musiałabyś spytać moich klientek :) ale powodzenia w poszukiwaniach :)

Gość mika464
myszka, mogę wiedzieć gdzie robisz te pazurki, mieszkam niedaleko Tarn,Gór więc może dasz namiary...