Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 endoorfinka

Wasze odkrycie z g贸rnej p贸艂ki.

Polecane posty

Go艣膰 endoorfinka

Wczoraj zak艂ada艂am juz taki temat, ale mi go usun臋li :( Mysl臋, ze fajnie jest wymieni膰 si臋 do艣wiadczeniami na ten temat, aby wiedzie膰 na co warto si臋 skusi膰 i nie wyrzuca膰 pieni臋dzy w b艂oto. Tak wi臋c piszcie dziewczyny jakie kosmetyki z g贸rnej p贸艂ki lubicie najbardziej. A oto moje typy: - Lancome samoopalacz do twarzy w zelu Flash Bronzer - Lancome podk艂ad Teint Idol Ultra - Clinique puder w kamieniu - Guerlain Terracotta puder br膮zuj膮cy - Chanel poczw贸rne cienie do powiek - YSL korektor pod oczy Pozdrawiam wszystkie kosmetykomaniaczki :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 beta 36
tusz do rzes wydluzajacy H.Rubinstein Lash Queen cienie Christian Dior 4 kolorowe blyszczyki Vescace Wet Crem Liploss brokatowe blekitny,rozowy . preparat do demakijazu oczu H.Rubinstein All Mascaras platki pod oczy Estee Lauder Stress Relief Eye Mask

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liliaaa
b艂yszczyki w tubce lancoma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niebieskoookaa22
Estee Lauder Double wear

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monalisa.g

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸wisz-masz.....
baza pd pod艂ad Smashbox podk艂ad Double Agent HR, ale go ju偶 chyba wycofali 馃槶 puder So Ingenious EL Puder brazujacy Teracota Guerlain Puder br膮zujacy Mary Kay Cienie Diora 5-kolorowe R贸偶e Shiseido Kontur贸wka do czu HR CienieMaquriche Lancome Podk艂ad Teint Idole Ultra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajny temat...
Moje ulubione to: puder sypki Clinique- niezb臋dnik:) puder prasowany matuj膮cy Estee Lauder albo jeszcze taki kompakt Lancome- Dual Finish (niestety w Polsce niedost臋pny) Cienie Lancome Color Focus R贸偶 Diorblush oraz r贸偶e Chanel- s膮 pi臋kne i 艣wietnie si臋 nak艂adaj膮 Z pomadek lubi臋 Clinique Moisture Sheer.

Udost臋pnij ten post