Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endoorfinka

Wasze odkrycie z górnej półki.

Polecane posty

Gość endoorfinka

Wczoraj zakładałam juz taki temat, ale mi go usunęli :( Myslę, ze fajnie jest wymienić się doświadczeniami na ten temat, aby wiedzieć na co warto się skusić i nie wyrzucać pieniędzy w błoto. Tak więc piszcie dziewczyny jakie kosmetyki z górnej półki lubicie najbardziej. A oto moje typy: - Lancome samoopalacz do twarzy w zelu Flash Bronzer - Lancome podkład Teint Idol Ultra - Clinique puder w kamieniu - Guerlain Terracotta puder brązujący - Chanel poczwórne cienie do powiek - YSL korektor pod oczy Pozdrawiam wszystkie kosmetykomaniaczki :)

Gość beta 36
tusz do rzes wydluzajacy H.Rubinstein Lash Queen cienie Christian Dior 4 kolorowe blyszczyki Vescace Wet Crem Liploss brokatowe blekitny,rozowy . preparat do demakijazu oczu H.Rubinstein All Mascaras platki pod oczy Estee Lauder Stress Relief Eye Mask

Gość liliaaa
błyszczyki w tubce lancoma

Gość niebieskoookaa22
Estee Lauder Double wear

Gość mówisz-masz.....
baza pd podład Smashbox podkład Double Agent HR, ale go już chyba wycofali 😭 puder So Ingenious EL Puder brazujacy Teracota Guerlain Puder brązujacy Mary Kay Cienie Diora 5-kolorowe Róże Shiseido Konturówka do czu HR CienieMaquriche Lancome Podkład Teint Idole Ultra

Gość fajny temat...
Moje ulubione to: puder sypki Clinique- niezbędnik:) puder prasowany matujący Estee Lauder albo jeszcze taki kompakt Lancome- Dual Finish (niestety w Polsce niedostępny) Cienie Lancome Color Focus Róż Diorblush oraz róże Chanel- są piękne i świetnie się nakładają Z pomadek lubię Clinique Moisture Sheer.