Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem wiem...

wiem, ze znow idiotyczne ale prosze odp

Polecane posty

Gość wiem wiem...

Znowu to pytanie, bo nie moge przestac myslec. Wycierajac sie papierem toaletowym ręką, na której mogło być troche spermy, ale takiej kilkuminutowej jest mozliwe zajscie w ciaze?? :(

ojejku sperma poza pochwa i u mezczyzny zyje okolo 3 minut przestan panikowac. trzeba bylo rece umyc wczesnije

Gość wiem wiem...
no wiem, trzeba bylo, ale wydawalo mi sie, ze tam nic nie bylo, a potem zaczelam myslec.... :(

ale nie umyla i ma dola-mimo wszystko bedzie ok (pamietam ze tabsy dodatkowo bierzesz)

Gość wiem wiem...
Dzieki Kiwik, Ty tez sie nie martw, czytalam Twoje pyt - NIEMOZLIWE, gdzies juz kieys cos poobnego czytalam. :) a czy ew. plemniki musze byc "wsadzone" gleboko, czy wystarczy dotkniecie - tak jak u mnue??? dół :(

mowie ze nie masz sie co martwic skoro to byla kiluminutow. pemniki nie zyja w naszym srodowisku dluzej niz trzy minuty wiec nie ma stresu a widze ze ejszcze bierzesz tabletki to juz wogole spoko:) glowa do gory. nastepnym razem myj rece:)

Gość ja tez mam schizy
bierzesz tabletki, a boisz sie spermy na rece? nie rozumiem, przeciez to jest najskuteczniejsza ochrona anty i odpowiednio stosowane sluza zabezpieczeniu przed ciaza jesli facet konczy w tobie. czemu sie boisz?

Gość tak to jest jak dzieci biorą
się za seks. Założycielka bierze tabletki anty i boi się plemników na ręce, bo wycierała się papierem toaletowym.... Kurczę poczytajcie trochę o seksie, o sposobach zachodzenia w ciążę, pogadajcie z ginekologiem, bo to już nawet śmieszne nie jest to dopytywanie na forum. Jeszcze trochę, to nie usiądziesz w autobusie, bo a nóż siedział tam jakiś fanio przed tobą i zostawił resztki spermy sprzed tygodnia, albo nie wytrzesz się ręcznikiem w łazience, bo może tato coś tam wycieral i inne takie różne różniste. Zaczynając uprawiać seks jesteś świadoma, że metody na bank nie ma, bo cuda się zdarzają i można mieć wpadkę. Więc skoro masz takie schizy, to sobie po prostu odpuść i tyle. Albo ufaj zabezpieczeniom i nie schizuj, bo w wariatkowie wylądujesz. Seks ma sprawpać radość a nie prowadzić do obłędu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość df
skoro bierzesz tabletki to po co stres a poza tym chyba nie podcieralas sie bezposrednio reka tylko papierem nie? wiec nie ma mozliwosci

Gość coś innego
Proponuję wypicie octu- mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno ( do 6 dni po zdarzeniu wypijasz pół butelki jednorazowo i jesteś bezpieczna).

Gość i zagryz
kalarepa

Gość o ranyuiuiui
ja tego nie rozumiem, bierze dziewczyna tabletki a panikuje o pierdoly. tabletki daja ci 99% facet moze konczyc w tobie i na serio totalny niefart gdybys zaszla w ciaze. bez przesady. nic ci nie bedzie

Gość 19 latka
w ogole ja tego nie rozumiem. Dziewczyno Wez sie opamietaj! Co na to Twoj facet? panikuje razem z Toba?? Zanim sie podtarłas to ta sperma znikła a tym bardziej jak powiedzialas a raczej napisalas ze nic tam nie bylo.. reka sie chyba ni epodcierasz?:P