Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bridgett

...krok od trzydziestki...

Polecane posty

Gość Bridgett

Witajcie! Moze najda sie jakies kobitki przd 30 ktorym przyjdzie ochota zagladac tu od czasu do czasu i podzielic sie zyciem? :)

Gość woman.
Witam!! i do mnie w tym roku jeszcze zastuka 30stka:) Mam neza,nie mam dzieci..A jak to wyglada u Ciebie??

Gość mój facet uwielbia marsa
ja bym sieprzyłączyłam ale mam33

Gość mój facet uwielbia marsa
przepraszam za byki

Gość Justinka_
Witaj.Ja mam dopiero 21 lat,a juz niestety dopadaja mnie straszne mysli.Tzn.ciagle martwie sie tym,ze z kazdym rokiem robie sie coraz starsza i starsza.Martwie sie,ze za pare lat moge juz nie wygladac tak jak teraz.To jest bardzo smutne :(.

Gość 1wq
---> Justinka_ masz 21lat?naprawdę? bo piszesz jakbyś miała nie więcej niż 12lat, jak dzieciak:P

Hmmmm jak milo! Ja nie mam meża ani dzieci, ani nawet narzeczonego... o chlopaku nie wspomne, bo tych raczej miewam niz mam :) Pracuje, pracuje, pracuje.... to pirewszy powod niemania nikogo. A drugi, to chyba tez ze fajnych facetow juz po prostu nie ma. I zaraz pewnie podniesie sie larum na obalenie tego zdania ale ja i tak juz nie dam sie przekonac. A o pojeciu \"fajny facet\" innym razem... Witaj Woman! U mnie ta trzydziestka to dopiero za 3 lata... ale to i tak dla mnie tylko krok... no! powiedzmy 3 male kroczki ;) moj facet... - przylacz sie kobieto! zapraszam, ale mam jedno prosbe: zrob sobie krotszy nick... prooooosszeeeee Justinka- !dziewczyno! co ja bym dala zeby byc w twoim wieku. Poznalam wtedy najbardziej kreatywnego faceta... Ech... az milo powspominac :) Pozdrowionka! Pozdrawiam

Gość iii tam
za 3 lata, a za 3 miesiące! ohyda

Gość Amaranda
Hejka... może ja też sie pochwalię...jeszcze tylko sześć miesiecy i osiemnaście dni..ehhhhh;( Nie myślałam, ze tak szybko to nastąpi!!

Gość 30tka jak 30tka
40tka - ta jest dopiero przerażająca :-) No i od 30 tki do 40tki znacznie szybciej czas leci !

Gość za dwa lata 30CHA
A ja za dwa lata skoncze 30:( Troche sie boje, nie mam jeszcze dzieci ani dobrej pracy. Na rzei mam tylko dobrego meza;) Pozdrawiam:)

Hej Amaranda! Witam na forum! To opowiedz cos o sobie.. czym sie zajmujesz i co lubisz... i w ogole.. Mnie wlasnie naszlo na cos slodkiego i chyba wyskocze do sklepu ;)

do: za dwa lata... - to szczesciara z Ciebie ! dobry maz to juz cos! A ja bym tam chciala dzidziusia juz... I nawet nie byloby problemu z tym ,ale nie bede egoistka. Co ja bym potem powiedziala? \"jestes bo mamausia miala zachcianke\" .... ? Ech... ide lepiej po cos slodkiego. Pa!