Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki problem

Nudności....krwawienie poza okresem

Polecane posty

Gość mam taki problem

Mam taki problem....od niedawna biore tabletki novynette ( teraz 4 opakowanie) i mam takie plamienia ale to sie ma organizm przyzwyczaic......ale nie o to chodzi ...od piątku mam straszne nudnosci, ciągle mi niedobrze, kreci mi sie w głowie:( z chłopakiem kochałam sie w zewszły wtorek ale doadtkowo zabezpieczlylismy sie prezerwatywa..w piatek czyli 3 dni po stosunku miałam te nudnosci i zawroty dzis byłam u lekarza i on sie mnie pyta czy ja aby nie jestem w ciązy?????? czy to mozliwe????? biore tabletki uzylismy prezerwatywy i mam plamienia ....to chyba nie jest ciąza??? w koncu sterdził ze to grypa zołądkowa ale troszke mnie to przerzaiło przeciez ciąza jest niemozliwa????? napiszcie błagam zebym sie uspokoiła:(

Gość df
ciąza to raczej nie no bo skoro i tabletki i prezerwatywa to nie sądze. mysle jednak ze powinnas zmienic tabletki. po pierwsze: te plamienia powinny ustapic najdalej przy trzecim opakowaniu. a i te zawroty glowy sa niepokojące. radze zmienic tabletki

Gość mam taki problem
ginekolog dzis mi powiedziała ze zmieni jezeli przy nastepnym opakowaniu tez bedą plamienia.....a drugi lekarz powiedział ze to grypa żołądkowa bo nie wie o tabletkach zreszta ja sie przy nich dobrze czułam....ale ciąża to nie jest???? bo w sumie jak jest sie w ciąży to nie powinno być zadnych palmien....poza tym kochalismy sie we wtorek zeszły a wczesniej to....dawno bo go nie było długo tez brałam tabletki i tez była prezerwatywa a od tamtego czasu mam okres normalnie wiec chyba nie ciąża???

Gość łączenie tematów
08:59 pijawka Nie jestes w ciazy Madafaka. Zbiczowalam sie ... 09:00 mam taki problem więc to jakies ostre zatrucie lub grypa jelitowa??? 09:01 miszanka proteinowa Jesli masz mdłości to uważaj na antykoncepcję doustną, bo możesz zwymiotować tabletkę i wtedy nie będziesz chroniona, czasem dopasowywanie się tabletki wywołuje mndłości - ja tak miałam w pierwszym miesiącu stosowania cilestu, to tak, jak z tymi plamieniami - organizm się przystosowuje Dla pewnościu zrób test ciążowy, będziesz spokojniejsza, jeśli wyjdzie dodatni zrób jeszcze badanie krwi dla potwierdzenia, bo jeśli to ciąza zaszkodzisz dziecku tymi hormonami 09:02 cutedevil heh,a moze masz niedopasowane tabletki dobrze? pamietam ze pierwszym razem tez sie zle czulam i mi lekarz zmienil na inne i wszystko jest teraz ok "don't you wish your girlfriend was roar like me" 09:03 mam taki problem błagam nie straszcie mnie ciążąprzeciez biore tabletki nie wymiotowałam a kochałam sie nie za czesto z powodu wyjazdu chłopaka, okres mam normalnie.....dodatkowo zabezpieczylismy sie prezerwatywą.....ostatnio kochalismy sie w zeszły wtorek bóle mam od piątku a wczesniej kochalismy sie ze 2 miesiące temu i miałam normalnie okres 09:05 mam taki problem moze to wina tabletek ale to juz 4 opakowanie wczesniej sie tak nie czułam czytałam ze przy ciązy mdłosci sa zazwyczaj rano i ustepuja koło południa u mnie jest dziwnie bo najgorzej czuje sie od południa do wieczora 09:05 anku31 masz źle dopasowane tabletki, albo w ogole nie moezesz uzywac takich tabletek- stad nudnosci ania i piotr 4 sierpień 2007 09:07 mam taki problem ale słuchajcie dlaczego dopiero przy 4 opakowaniu???? byłam u ginekologa powiedział ze plamienia sa normalne i jak sie bedzie to powtarzało to zmieni....byłam tez u internisty....stwierdził ze to grypa jelitowa ze gdybym przyszła wczesniej byłoby juz po krzyku boje sie 09:07 potwierdzam powinnaś zmienić pigułki na inne. miałam podobne objawy, kiedy brałam cilest. lekarz zmienił mi na regulon i problem zniknął. 09:09 mam taki problem no tak ale ja mam nudnosci takie silne dosyc i cos tam czuje w jelitach to moze byc od tabletek?????przy 4 opakowaniu dopiero??? 09:09 potwierdzam nie wiem 09:10 mam taki problem ale to nie objawy ciąży??? 09:14 dowiesz się w swoim czasie :P

Gość łączenie tematów
09:15 anku31 boże! nie panikuj!! jak brałaś przez 4 mies tabletki, to jakim cudem bys zaszla? Maryją chyba nie jestes! Wg mnie to zły dobor tabletek i juz. biore juz 4 lata i wiem co i jak ania i piotr 4 sierpień 2007 09:16 mam taki problem prosze was nie smiejcie sie...ja i tak juz jestem wykonczona tymi bólami żołądka

Gość mam taki problem
ale przy ciązy nie powinno byc okresu a ja mam normalnie...teraz mam dostac we wtorek lub srode a ja od niedzieli mam plamienia przy braniu tabletek anty:(