Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara d...a

po pierwszym opakowaniu brak okresu...

Polecane posty

Gość stara d...a

miesiac temu zaczelam brac yasmin 3wrzesnia wzielam ostatnia tabletke,a okresu ani widu.... Zastanawiam sie czy w ogole go dostane. Czy brac drugie opakowanie? Dziewczyny powiedzcie czy ktoras z Was tam miala? Co robic?

Gość ja mam 19
ja jak ostatnia tabletke biore w czwartek to okres mam w poniedziałek czyli w 4 dniu ostatnio miałam we wtorek w nocy Nie martw sie bierz dalej tabletki tzn w 8 dniu

spokojnie...to dopiero 3 dzien....ja miałam krwawienie dopiero w 4 dniu wlasnie przy yasmin.........poczekaj cierpliwie...jesli nie pojawi sie okres to zrob test i bedziesz miala pewnosc........

Gość stara d...a
dzieki za pocieszenie:) Bralam x lat temu tabletki,ale juz nie pamietam jak to bylo z krwawieniem. Wydawalo mi sie ze jak organizm zauwazy brak tabletki w danym dniu to wtedy wystapi plamienie;) A jak macie z bolami przed okresem? Piersi sa nabrzmiale? Bola tak jak sie nie bierze tabletek? Czy przy tabletkach nawet to zanika?

nie martw sie, ja tez biore yasmin i mam krwawienie dopuero 5 dnia, a jakby krwawienie sie w ogole nie pojawilo to wzielabym normalnie tabletke w terminie czyli 8-ego dnia. Nie marw sie ,pozdrawiam serdecznie

Gość a ja mam 19
mi w ogole bóle zniknęły :) z czego sie ciesze bo niekiedy miałam tak ze ruszyc sie nie mogłam i tylko bym spała..

Gość stara d...a
ja zawsze "umieram" i noc w ubikacji przed muszla pewna, a nawet nie jedna noc:O A jak z piersiami? Sa nabzmiale przed? U mnie wszystko narazie w normie. Procz zmiennych nastrojow,ale to mam praktycznie od pierwszej tabletki...

nie martw sie brakiem okresu, nawet jeśli w ogóle sie nie pojawi to bierz normalnie następne opakowanie od 8 dnia przerwy. Tak mi powiedział lekarz, wolałam zapytać na wszelki wypadek gdybym też była w takiej sytuacji ;) czekam na okres i też zaczynam brać yasmin :)

gdzieś przed chwilą tutaj na forum wyczytałam, że podobno na ulotce informacyjnej Yasminu jest napisane, że brak okresu po pierwszym opakowaniu jest normalne, tzn nie ma się czym przejmować i należy brac kolejne opakowanie po 8 dniach. sprawdź w swojej ulotce.

Gość stara d...a
dostalam dzisiaj rano:D Czyli 5dzien bez tabletek;). Troszke to krwawienie liche niestety ( nie moge uzyc tamponu jak tak slabo:( ) , ale wszystko jest na dobrej drodze;) Nic mnie nie boli,nie wymiotuje, nie zwijam sie z bolu,nie wrzeszcze na na mojego ukochanego... Prawie idealny okres:D Dziekuje wam za pomoc;) Desire1987 przyznam sie ze wolalam zapytac tutaj jak to wyglada w praktyce;) Jeszcze raz dziekuje 👄