Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rorka

przechodzi mi?

Polecane posty

Gość rorka

szaleje za bylym , placze po nocach, tesknie, siedzie i gapie sie na komore a dzisiaj na ulicy widzialam faceta... po prostu zamarlam, gdyby na mnie spojrzal to bym chyba padla... ale gadal przez fona i na nikogo nie zwracal uwagi... czy to jest znak ze moglabym sie zakochac po raz drugi i przestac wyc za bylym? czy wyje z anim bo jestem sama?

Gość wyjec
Wyjesz za nim bo masz poczucie straty. Wyjesz, bo oddałaś dużą część siebie, która odeszła razem z Nim. Podajmy sobie ręcę.

Gość do rorki
Ty się ciesz,z e nie trafilas na sk...., ktory się Tobą zabawil bo widzial, ze w nikim nie masz oparcia. Po latach nikt nie wie, ze kiedys bylam zagubioną dziewczyną, bez pracy i wiary w siebie. Dziewczyny nie dajcie się - skoro macie byc razem to będziecie Rorka. Pozdrofix:)

Gość rorka
dzieki:) ale chyba nie jest tak ze mna zle ze zauwazam innych facetow????

Gość do rorki
nie dajcie się draniom - nie wiem co on sobie myślał, pewnie nic, chcial sobie poużywać. Niektórzy faceci to straszne (przepraszam za slowo, którego nie uzywam, ale tu wpiszę) mendy - wezmą nie tylko palec, rękę, ale wszystko co się da. Nie dajcie się i gońcie drani:) Ide spac, zeby znów jutro pięknie wyglądać.🖐️:)

Gość do rorki
i powiem jeszcze tylko tyle - rorka, tak trzymaj, nie dołuj się, uśmiechaj, wyglądaj pięknie:) Skoro wyszłam na prostą z rodziny, w której byl alkohol to Ty tez mozesz i nie ma co się dołować. Nie zawsze chlop doceni, ze ma kobietę, która pokonala wiele trudnosci i do czegoś dąży ale takim to wiadomo....kopa w tylek. PA:)

Gość rorka
dzieki:) znowu becze z anim glupia

Gość do rorki
pobecz jak musisz, ale kretyn niech widzi Cię z uśniechniętą buzią ja mialam klopoty w zyciu, ze szok, nigdy ne oczekiwalam od nikogo kasy, robienia mi pleców ani nic a dostalam kopa od ludzi gdy bylam slaba. Zbieralam się prawie rok, ale teraz moga mi skoczyć. Idę kurka bo spać tzreba.

Gość rorka
chcialabym byc tak silna jak ty

Gość do rorki
spoko, 6mies wychodzenia z drugiego dołka, kilka dyplomów, praca od rana do wieczora i te doswiadczenia z debilami - mowisz i masz musisz wiedziec, ze sama dasz sobie radę kobiety się nie szanują i ci kretyni pogrywają z kazdą tak, jakby mogli ją miec za jeden ciuch i krem do twarzy w skrócie chodzi o to, zeby spaśc na dno i odbić się od niego, na szczęście nie bylo mi dane spaść na samo dno, bo mam zawód i glowę na karku jednak juz pojdę dobranoc:)