Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irae

potrzebuje ktoś rozmowy ?

Polecane posty

Gość Stokrotka106
aha a wiec tu 2 imprezy sie kreca I zareczyny i pogrzeb :D

Gość donaldowa
Ojoj to się duża impreza szykuje, jak miło :) Żadnego stania pod ścianami, chlamy do rana :P Kurcze panowie, przecież młodzi jeszcze jesteście i myślę, że wszystko się może zdarzyć :) A mówię tak, bo hmm... jak to powiedzieć, żeby wypadało przyszłej skromnej niewinnej pannie młodej :P sama kiedyś ukradłam wianek dwóm takim, właśnie 24-letnim, są cudownymi facetami i do dziś są mi wdzięczni, bo uwierzyli, że wszystko jest możliwe i teraz już problemów z dziewczynami nie mają, otworzyli się, nabrali odwagi :) No i takich historii Wam życzę :)

Załamana Mała > na pytanie dlaczego? nie znam odpowiedzi, trza się bedzie tego tam wyzej zapytać jak juz bedziemy mieć okazje, a Ty jedyne co mozesz zrobic zeby mu pomoc to byc z nim w trudnym momencie, nawet nic nie mowic, po prostu byc obok i trzymac za lapke

Gość love me
ja tez moge pogadac bo mam bezsenne noce pozdrawiam

Gość Stokrotka106
zalaman- sorry to nie do ciebie , chodzi mi ze zareczyny donaldowej z sukcesem i pogrzeb porazki. Trzymaj sie. Wiem co to za bol

Gość donaldowa
Mała - strasznie to przykre, aż nie wiem, co powiedzieć... :( Moja mama też miała raka, ale wygrała - na jakiś czas przynajmniej... Bardzo ją kocham, wyobrażam sobie, co oboje czujecie :(

Gość Stokrotka106
Love me - zapraszamy :) Co na poczatek jaki aperitif? :)

donaldowa > widzisz jednak jakies szczescie Cie spotkało :) mam nadzieje, że z mama bedzie cały czas ok

załamana mała> jeśli potrzebujesz rozmowy gg 3264980

Gość donaldowa
ja nie śpię :) No spotkało mnie szczęście, nawet niejedno, ale to było jeszcze przed moim kilkuletnim związkiem z pechem :)

nigdy nie mialem dziewczyny 24 > się smutno zrobiło nam

Gość Stokrotka106
nigdy sie nie całowałem 24- Zapraszamy :) Nic nie pisze bo mi jakos dziwnie sie zrobilo jak napisala Zalaman Mala :(

nigdy nie mialem dziewczyny 24 > a miałeś jakies randki ?

aaa sorki nie rozróżniłam ników ;) nigdy sie nie całowałem 24 > te 24 to chyba jakiś pechowy wiek ;)

w podstawówce miałem powodzenia , dziewczyny mnie uwielbiały a teraz niestety jest bardzo kiepsko , 3 lata temu poznałem dziewczyne , która bardzo się chyba mna zainteresowała , szukała mnie , ale ja się panicznie boję kobiet i stchórzyłem :)

Gość Stokrotka106
nigdy sie nie całowałem 24- to sam widzisz ze masz szczescie tylko muisz mu pomoc a ty w najlepsze stchorzyles... No ale nie wszysko stracone ;)

nigdy sie nie całowałem 24 > ale my takie straszne nie jesteśmy

racja jest się czego bać...w końcu wyrażenie \"zabójczy pocałunek\" jest znane nie od dziś...a jak trafisz na temperamentną dziewczynę to jeszcze może ugryźć:O;)

Gość Stokrotka106
powiem ci ze ty takze jestes zjawiskowy. A moze takze sliczny i wspanialy? tylko nieznam cie wiec niestwierdzam pochopnie.

co nie stresuj ..niech sobie zdaje sprawę z ryzyka;) wręcz proponuję jeszcze przez parę lat poczytać o całowaniu-mniejsze zagrożenie choć też nie należy lekceważyć niebezpieczeństwa;)

a bo to trzeba znac wyczucie :P jak za wczesnie bedzie sie z ozorkiem pchal.. hehe ja ugryzłam :D

tak bardzo kocham kobiety , wy się tu żalicie , że zdradzają nie dbają nie przytulają i miłości nie daja :O tak bardzo mi smutno z tego powodu , ja mam w sobie tyle miłości , która od wielu lat się zbiera i specjalnie ją w sobie kumuluje , żeby tej swojej jedynej Julii to podarować całego siebie :(

no to szczęśliwa będzia Twoja Julia, może za bardzo to ciepło w sobie ukrywasz

bzdura nie kochasz kobiet...nie kocha się książek patrząc na okładki...nawet nie wiesz jak można kochać kobiety(i nie mówię tu tylko o seksie)