Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cfs

coś ze mna nie tak chyba...

Polecane posty

Gość ciekawska....
:D

Dzięki ciekawska. Wczoraj sobie gadaliśmy na temat mojej paranoi i już mi przeszło.Ze swoimi ex nie ma kontaktu,jak jedzie na piwo to zabiera mnie ze sobą (musi mieć kierowcę do domu),chyba że umawiają się w samym męskim towarzystwie to dzwoni abym po niego przyjechała tylko.Więc wszytko jest ok.A jego mamusia mi ostatnio powiedziała że odkłada kasę na pierścionek zaręczynowy dla mnie :) Heh te moje urojenia....

Gość wymiekam
A dziękuje bardzo.Tylko ja się zastanawiam kiedy one będą bo jak mi wiadomo to już ma kase na ten pierścionek tzn.połowe tej kasy. Bo Jolka twierdzi że w pierścionku za kilkaset zeta chodziła nie będę. A ja mogę mieć nawet taki z gumy do żucia....Haha zaprosze was na ślub..

Gość wymiekam
To już panną nie jesteś?Wiesz mogę się jedynie domyślać że to milusie uczucie mieć go na palcu.Choć takich obrączek od siebie nie zdejmujemy nigdy.To może i pierścionka nie zdejme nie wiem.A później ślubnej obrączki...Marzyć dobra rzecz....

będzie dobrze..pamiętam nasze początki oj było różnie..nawet kiedyś w niego ze złości pierścionkiem zaręczynowy rzuciłem:) ale teraz jest ok

Gość wymiekam
łem?W niego?Sorry mało domyślna jestem więc możesz mnie rozjaśnić? :) To się cieszę ze już jest dobrze.

Gość wymiekam
no to fajkno że już jest ok. Miłego