Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssylka21

jak mu ją obrzydzić???

Polecane posty

Gość ssylka21

Mój ex znalazł sobie nową pannę. NIby nic złego, ale on ma 23 lata, a ona chyba 17 :( Może nie jest jak na ten wiek głupia (gadałam z nią kilka razy), ale ma bulimie (fuj!) i jakieś inne odchyły. Nie jest jakaś strasznie brzydka, przeciętna twarz, drobna i szczupła (ja mam 175cm wzrostu i ważę 85kg :/), ale to przez chorobę! Pochodzi z patologicznej rodziny, ma problemy w szkole i jakoś nie widzi mi się ich związek :P Nie chcę, żeby on do mnie wrócił. Chcę tylko żeby nie był akurat z NIĄ

Gość hzm
a z kims innym moze byc?

Gość moeih1131
hehe, jak chcesz mu dogryźć, to lepiej niech se z nia bedzie :)

Gość daj mu spokój zazdrośnico
czemu te baby takie zawistne są?

Gość to jego zycie
nie wtracaj sie, bo tylko jeszcze bardziej popchniesz jego do niej. i tak sie pewnie rozjeda. to malolata, jeszcze fiu bzdziu w glowie, dlugiego zwiazku z tego nie bedzie

A co cię obchodzi, kto z kim jest? Zajmij się sobą, a innymi ludźmi: to może staruszką sąsiadką obok, której trzeba zakupy zrobić?! I nie właź z butami w cudze życie, żeby tobie nie wleżli

Gość niegf
co ty pieprzysz? ja poznałam swojego narzeczonego mając 16 lat i za 3 tyg bierzemy slub :)

Gość niegf
p.s mam 22 juz na karku :P

hmm... a to, że ona pochodzi z patologicznej rodziny to znaczy, że co? zła jest? to jej wina? a to że ma bulimie, problemy w szkole? a moze dziewczyna potrzebuje pomocy, oparcia? moze on jest z nia szczesliwy? kobieto- dorośnij! sie zachowujesz jak bohaterka telenoweli.

Gość ************
w rozmowie z nim chwal ją, że taka ładna taka fajna tylko ta grzybica pochwy, juz dwa lata leczy i nic......... na pewno podziala hahaha

Gość 2 pyfka
A może jest chuda ,bo cieńko w domu z jedzeniem !? A ty jeszcze chcesz jej uprzykszyć życie ??? :(

puknij Ty się w głowe kobieto !!! Niektóre kobiety w ogóle nie maja klasy. Ex sobie zycie ułożył a ta jeszcze żyje przeszłościa i wcina sie w innych. Nie rób z siebie pośmiewiska !!!!!!!

Gość 85kg/ to juz wiesz
czemu nioe jest z toba