Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booooje sie

Test ciążowy....jak to sie robi????

Polecane posty

Gość booooje sie

jaki wybrac dobry test ciążowy...i jaksie to wszystko robi??? czy są one wiarygodne???

Gość to zalezy
jezeli masz w miare regularne cykle i @ Ci sie spoznia to mozesz zrobic test o kazdej porze dnia. Ale najlepiej wczesniej przez ok 4 godz nie chodzic siusiu, zeby mocz nie byl rozzedzony. Jezeli sestes 1-2 dni przed terminem, lub dokladnie nie wiesz kiedy powinnas dostac @ to lepiej zrobic test z porannego, pierwszego moczu. Bedzie najbardziej wiarygodny. Polecam Quick View. Jednakze powinnas pamietac, ze testy sikane czasem zawodza. Jezeli masz mozliwosc to polecam badanie krwi beta hgc. Robia prakrycznie w kazdym labolatorium a cena jest zblizona do sikacza ( 15-30zl)

Gość booooje sie
okres mi sie jak na razie nie spóznia ale mam zawroty głowy i boli mnie żołądek...biore tabletki anty do tej pory miałam regualrnie...stosujemy dodatkowe zabezpieczenia....nie wiem czy robic test:(dodam ze to dopiero 4 opakowanie tabletek i miałam i mam czasami plamienia miedzymiesiączkowe

Gość to zalezy
bierzesz tabletki i dodatkowo sie zabezpieczacie dziewczyno, czy ty nie masz na co kasy wydawac i nie zal Ci nerwow na takie zamartwianie sie !!!!???? NIE JESTES W CIAZY !!!! to albo ze stresu, albo cos zjadlas, albo Ci tabsy nie sluza i nalezy pomyslec o zmnianie na inne. Ale jak Cie to uspokoi to zrob testa, ale to naprawde bedzie strata pieniedzy

Gość nie jestes w ciazy
nie jestes w ciazy na pewno zgadzam sie ze jesli bierzesz tabletki anty to nie musisz sie zabezpieczc dodatkowo ,chyba ze masz np. biegunke ,wymioty lub bierzesz antybiotyki,które w pewnym stopniu moga oslabic działanie tabletek

Gość nie jestes w ciazy
a powiem ci ze ja biore tabletki juz 4 rok i na pocztku jak zaczynalam je brac mialm takie przeboje jak ty tez sie balam i zrobilam chyba 5 testow ciazowym hmmm strata kasy to byla.

Gość booooje sie
dzieki:) tez mi sie tak wydaje ze ciąza jest wykluczona:) tylko wiecie jakt to jest te schizy ciążowe:)