Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czarna_rozpacz

NIgdy nie bede miec orgazmu z facetem

Polecane posty

Go艣膰 czarna_rozpacz

MOje kochane dziewczyny...Powiedzcie mi szczerze czy kt贸a艣 z was ma problem z doj艣ciem podczas pettingu z facetem? JA sie obawiam ze przez to 偶e zacze艂am sie masturbowac do艣膰 cz臋sto iregularnie juz nigdy nie bede potrafi艂a miec orgazmu z facetem.... kiedys kiedy mastubacja zdarza艂 mi si esporadycznie nie mia艂am z tym problem贸w ....teraz b臋d膮 c z m 臋偶czyzn膮 nie tylko nie dochodz臋 ale r贸wnie偶 wog贸le sie nie podniecam....orgazm jest dola mnie czym艣 mechanicznym niezwi膮zanym z uczuciem i sp贸艂kowanie dw贸ch partner贸w...co robi膰 ;(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie trafilas na faceta
na ktorym ci naprawde zalezy. Bedzie jeszcze dobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no tak tak tak
jeszcze nie mialam orgazmu kiedy moj facet robil mi minetke :( zadziwiajace jest to za palcem potrafi mnie zaspokoic... zawsze staram sie go troszke naprowadzac ale i tak nie moge dojsc :(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna_rozpacz
owszem i bardzo bardzo chcia艂am dojs膰 ;( i nic z tego luby sie produkowa艂 a tu nic...... im d艂u偶ej to trwalo tym bardziej przecxhodzi艂o mi podnieceni...... szczerze mowi膮c jestem jeszcze dziewic膮 tylko dlatego ze wcale sie nie podniecam bed膮c z facetem...z kobieta tez pr贸bowa艂am .... ale bardziej sie kr臋puje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no tak tak tak
ja stracilam dziewictwo niedawno ale orgazmu pochwowego tez nie mialam. I jezeli to ma byc trudniejsze w osoagnieciu niz lechtaczkowy to nie wroze sobie swietlanej przyszlosci... Chociaz ja mam o tyle lepiej ze potrafie sie podniecic, mam bardzo czule plecy i wystarczy mi przejechac palcem wzdluz kregoslupa... moze Ty tez masz takie strefy erogenne ale Twoj chlopak ich nie znalazl?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna_rozpacz
niewiem w sumie jak dochodzi do jakiejs zabawy po dw贸ch piwkach to sie podniecam ..... ale to z regu艂y nie jest m贸j sta艂y chlopak tylko jakic wybryk poalkoholowy i nie pozwalam sobie na zbyt du偶o bo jednak mam opory i wiem ze bede miec potem kaca moralnego :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna_rozpacz
myslicie ze jak sie przestane masturbowac to b臋dzie mi 艂atwiej dojsc????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skorpion...ona
a ja wspolzyje juz od kilku lat i mialam kilku partnerow i tylko z dwoma mialam orgazm, z jednym 2-3 razy raz podczas stosunku i palcowki, a z drugim podczas palcowki tlko, z tym drugim jestem obecie i mamy razem zamieszkac, moze jak bedziemy mieli wiecej czasu i swobody, ze nikt nie cycha za sciana to wtedy sie bardziej odpreze, ale zazwyczaj wtedy mialam orgazm jak bylam po kilku glebszych, a jak wypije to zwsze mam ochote na sex, moze troszeczke wieksza niz bez alkoholu..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyny a ja mam
prawie zawsze orgazm od stymulacji paluszkiem :) co do minety to moj obecny jakos nie przepada za tym ale z poprzednim to sie dzialo.... dobrze pobawia sie guziczkiem i orgaz gwarantowany!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyny a ja mam
bo po palcowce to raczej nie oczekujcie orazmu...tylko draznienie 艂echtaczki moze wywolac orgazm!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pozdro 600 ona
o nie.... ponoc od paluszka tez mozna dojsc i to wspaniale... ale ja jak dochodzi艂am to tylko od mietoszenia 艂echtaczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pozdro 600 ona
znaczy nie tylko...... ;) zazwyczaj hre hre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak nie z facetem
to sprobuj z kobiet膮 ,ja to przezylam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna_rozpacz
ja tez...ale tez bez orgazmu...a mam pytanie..... jak sobie znalezc dziewczyne...zazwyczaj wsazyscy s膮 hetero;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skorpion...ona
a moja lechtaczka jest calkowicie nie czula, pieszczenie jej sprawia mi czesto bol, wiec unikam tego, partner a mam bardzo czulego wic to nie od niego zalezy... niewiem moze jak zamieskamy rzem bedziemy mieli wiecej czasu aby nad tym pracowac, bo nie chce do konca zycia byc bez orgazmu, albo upijac sie za kazdym razem gdybym chcioala go miec... porazka moje cialo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jebacznik
Ja Ci臋 mog臋 stukn膮膰, orgazm gwaranruj臋... inaczej zwrot pieni臋dzy :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyny a ja mam
skorpion...ona -----> bo moze cie partner za mocno piesci!uwierz mi niech znacznie delikatnie i zwilzonym opalcem a nie tak na suchO!!! bo inaczej to nie bedzie mile...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skorpion...ona
nie jest na sucho, nigdy nie bylo, jest naprawde delikatny bardo, ale wiem, ze nie tylko ja tak mam, piesci mnie na wszelakie sposoby, mi jest dobrze, ale i tak nie potrafie sie skupic, a moze to wina mojej psychiki?? sama juz niewiem co robic i myslec, kiedys nawet chcialam isc do lekarza seksuologa... a bzykanko jest rewelacyjne, tylko bez koncowego efektu, wiec czlowieku wyzej odwal sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skorpion...ona
stukaj sobie rure wydechowa samochodu orgazm gwarantowany i nawet dymek poleci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimiiiiiiiiiiiii
ja jeszcze nigdy nie mia艂am orgazmu pochwowego,wsp贸艂偶yje od 5 m-cy wi臋c mo偶e wszystko przyjdzie z czasem. 艁echtaczkowy jest :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna_rozpacz
no w艂膮snie ja tez chyba mam problem z psychika nie potrafie sie zrelaxowac a jak juz jakas zabawa to mysle o takich pierdo艂aacj ze szkoda s艂贸w...........np.." kurde ja chyba nigdy nie dojde", ,"ciekawec o bedzie na obiad"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimiiiiiiiii
ja niestety te偶 podczas stosunku mysl臋 sobie co by tu zrobi膰,偶eby doj艣膰 albo a mo偶e tym razem si臋 uda-to jakie艣 chore. Mam nadziej臋,偶e kiedy艣 b臋dzie inaczej bo na domiar z艂ego prawie zawsze m贸wi臋 mu,偶e mam orgazm,偶eby nie robi膰 mu przykro艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna_rozpacz
mimiiiiiiiii !!!! ja mam dok艂adnie to samo ca艂y czas mysle jak tu dojsc;( chlop sie stara a ja sie nie moge zrelaksowac bo chce orgazm :( ale moze kiedys...w sumie po alkoholu jestem bardziej rozluzniona i gdzies mam to 偶e nie moge dojsc i wtedy sie podniecam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimiiiiiiii
musimy wymy艣le膰 jaki艣 spos贸b na to,aby w ko艅cu zobaczy膰 co to znaczy mie膰 orgazm pochwowy. S艂ysza艂am,偶e trzeba troch臋 po膰wiczy膰 nad tym,ale jak??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna_rozpacz
ja umiem miec orgazm pochwowy ale jak sama sobie zrobie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimiiiiiiiiiiii
ja jeszcze sama nie doprowadzi艂am siebie do orgazmu pochwowego,chocia偶 tak naprawd臋 to nawet za bardzo nie pr贸bowa艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przytulka
a ja mialam pierwszy orgazm pzrez palcoweczke

Udost臋pnij ten post