Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś się dzieje

4 opakowanie tabletek anty a ja krwawie!!!!!

Polecane posty

Gość coś się dzieje

Koncze 4 opakowanie tabletek...to są moje pierwsze tabletki anty na poczatku miałam palmienia potem było super a teraz 4 opakowanie od tabletki 16 mam małe plamienia teraz wziełam 18 a krwawienie jest coraz większe:( byłam u gina to nie zmienił mi bo powiedział ze to za wczesnie :( czy to normalne????? aha jak biore tabsy i sie zabezpieczam dodatkowo prezerwatywa lub globulkami i mam te krwawienia to nie moge byc w ciąży?wiem ze głupie pytanie ale prosze o pomoc:(

Gość a ja mam 19
moim zdanie normalne to jest ale na poczatku.. widocznie te tabletki nie odpowiadaja Tobie. Moze zasiegnij porady innego lekarza? A po 2 Boze ile Ty musisz wydawac na zabezpieczenie tabletki w zupełnosci juz chronia

Gość coś się dzieje
tabletki biore głównie na uregulowanie okresu, na jego zmiejszenie, na bóle, zeby miec regularnie i na cere....mam takie pytanie skoro te tabletki moga byc dla mnie nieodpowiednie to mimo tego jestem zabezpieczona????

Gość smyczek
tez tak mialam ,aby organizm przyzwyczil sie do brania tabletek musi minac jakis czas ja mialam plamienia do 5 tego opakowania

Gość do co sie dzieje
jestes bezpieczna

Gość do co sie dzieje
aha i nie musisz sie dodatkowo zabezpieczac chyba ze masz np. biegunke ,wymioty albo jestes w trakcie kuracji antybiotykami!!wtedy też potrzebne jest dodatkowe zabezpieczenie