Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam bo się zastanawiam

Wkładki silikonowe do push-upów, staniki silikonowe- dobre?

Polecane posty

Gość Pytam bo się zastanawiam

Czy ktoś z was zamawiał takie produkty z Allegro i jest zadowolony? Mało jest opinii na ten temat w necie i na Kafe. Właśnie zastanawiam się nad zakupem. Myślałam o staniku, ale jednak trochę negatywnych opinii przeczytałam, że spadają. Teraz myślę nad wkładkami. Ale czy te wkładki na prawdę powiększają biust? Bo jak efekt jest taki sam jak zwykłego push-upa z gabkami to chyba nie ma sensu. Jak myślicie?

Gość buburubu
Właśnie dziś dostałam przesyłkę z allegro. Efekt jest naprawdę niesamowity, powiększają w sposób wyraźny, ale w środku silikon jest płynny :( I teraz mam zgryz - co będzie, jeśli niespodziewanie pękną? Takie publiczne wylanie się z biustonosza... chyba spaliłabym się ze wstydu :( Ktoś tego uzywał?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
mam te wkładki, rzeczywiście sa bardzo płynne i jakoś nie uważam by były lepsze od zwyklych wkladek gąbkowych. Natomiast te un-bra są bardzo ciekawe, trzymają się, nie odpadają, bo pod wpływem temperatury klej mocniej trzyma.czasami je wykorzystuje jako właśnie "poduszki" do większego stanika, efekt jest rewelacyjny:)