Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basfisia

MLECZNE UPŁAWY

Polecane posty

Gość basfisia

Witam. od prawie roku leczę się na grzybicę. Po zastosowaniu leków przechodzi a za jakiś czas znowu wraca. Przy nawrocie choroby zawsze miałam takie białe serowate gęste upławy. Jakieś dwa tygodnie temu zakończyłam leczenie infekcji a teraz znowu mam białawe, ale takie żadkie, wodniste, mleczne upławy. Zastanawiam się czy to może byc objaw powracającej infekcji?

Gość a ja mam 19
no raczej tak.. pamietaj ze jezeli partner złapał a sie nie wyleczył równo z Toba to bedziesz łapac na okrągło

Gość basfisia
mój chłopak leczył się razem ze mną, zresztą zawsze razem się leczymy na grzybicę.

Gość a ja mam 19
ojj to juz nie wiem. A pytałaś gin od czego mozna to łapac??

Gość basfisia
nie nie pytałam. Chyba w przyszłym tygodniu sie do niej wybiore. A ty też to masz?

Gość a ja mam 19
nie.. odpukać grzybica mnie nie dopadła.. jedyne co to miałam stan zapalny ale to złapałam po szpitalu u to mozna tez złapac jak sie sika w publicznych toaletach

niestety jest to zarźliwe, kupcie sobie sok z żurawin i ograniczcie słodycze do minimum można takze żurawinę w tabletkach łykać -- 3 testy ciążowe za 5.99 www.sklep.starania.pl DZISIAJ

niestety jest to zarźliwe, kupcie sobie sok z żurawin i ograniczcie słodycze do minimum można takze żurawinę w tabletkach łykać -- 3 testy ciążowe za 5.99 www.sklep.starania.pl DZISIAJ

Gość mam takie same uplawy
tzn są białe i rzadkie jak mleko :o ginka powiedziała,że nie ma infekcji ale przepisała globulkę, bo wydzieliny jest sporo. Nic już nic nie kumam :o