Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studencina

STUDIA-JAK żYć W NOWEJ GRUPIE??????

Polecane posty

Gość studencina

na 2 roku z 4 grup beda tylko dwie,moja poprzednia rozpadla sie calkowicie😭znam wszytskich ludzi z innych grup ktorzy pozdawali egzaminy,sa to coponiektore osoby ktore zyja w jakims wyscigu,chca pokazac ze sa lepsze od innych,w tamtym roku bylo ze lazili i sie chwalili ze najlepiej zdali w swojej grupie kolo,ale to nie najlepsze!!wyliczali kazdemu po kolei srednia zeby zobaczyc czy przypadkiem ktos nie ma wyzszej!!ochujec mozna!!jak te osoby beda ze mna w grupie to chyba sie zalamie psychicznie.nie mam w zwyczaju lizac dupy wykladowcom ani nic w tym stylu,zawsez komus pomagam jak mnie oi to prosi nie ciesza mnie czyjes niepowodzenia jak sie w takiej grupie odnalezc!!a moze wy macie takich samych ludzi i jak z nimi wytrzymujecie?????

Gość iii rok
U mnie tez tak jak- totalny wyścig szczurów :O Staram sie na trzymac z takimi osobami, mam w grupie 3,4 kolezanki i na tym koniec! Nie ma innego sposobu....

Gość anarka
ja zaczynam 1 rok studiow i panicznie sie boje :( nie przepadem za takimi zmianami w życiu

Gość studencina
czuje ze beda konflikty co prawda chyba bedzie ze mna kolezanka jedna w grupie blizsza taka z mojej poprzedniej grupy jednak to tylko ona jedna a w ogole to po chuja czyjas srednia wyliczac:ozalosne:o

Gość studencina
anarka------>moze u Ciebie nie bedzie tak zle i nie bedzie takich ludzi wiem jaki to stres badz otwarta i mila dla ludzi,nie zamykaj sie sprobuj sie zintegrowac z nimi a moze z kims sie zaprzyjaznisz

Gość anarka
pociesza mnie fakt ze razem zemna bedzie kumpela z liceum ale to nie oznacza ze bedziemy razem w grupie ehhh nie przepadam za poznawaniem nowych ludzi dla mnie to jest dodatkowy stres i dotego strach ze sobie tam nie poradze z nauka :(

Gość studencina
ojej to jakis techniczny kierunek?

Gość jijijijiji
A MOWI SIE ZE STUDIAto najpiekniejszy okres w zyciu:(

u mnie na studiach też byli tacy ludzie:o na szczęście nie w mojej grupie, a w grupie tylko nieliczne patałachy...swój swojego zawsze pozna, więc jest spora szansa ze szybko podzielicie się na dwa obozy: szczury i studenci:) ja tam nigdy nie obierałam specjalnych taktyk jak sobie z nimi radzić...moją pogardę dla ich postawy chyba miałam wypisaną na czole, bo jakoś nigdy mnie nie zaczepiali, ani nie przechwalali się przy mnie średnią...

Najlepsze byly ..i mam nadzieje ze beda ;]...imprezki grupowe..a pozniej smiech na drugi dzien kto dal rady sie doczolgac na zajecia :)....

Gość studencina
u mnie prawdopodobnie bedzie w grupie taka parka w ktorej koles non stop po jakisms kole sie chwlail(nawet tym ktorzy nie zaliczyli)ze mial najwiecej % ja pier... tylko wziac za kudly i o sciane przyp...:o

Gość studencina
Kawa z mlekiem------>moja poprzednia grupa tak samo!!jak ktos sie schlal to jak wchodzil do klasy rano to wszyscy brecht caly czas jaja byly wykladowcy najbardziej nas lubili bo bylismy taka grupa z charakterem a teraz😭lamusy same:o

studencina powiesz ze masz go w dupie i wiecej nie podejdzie..ja to sie z takich smialam.. najlepiej ze tacy jak zalicza to chwala sie wszystkim..a jak im sie noga podwinie to siedza cicho..e nie zwracaj na nich uwagi

studencina ja tez teraz bede w nowej grupie..jak zalicze lic..to ide na mgr czyli tez nowe twarze..ale stara grupka idzie ze mna takze bedzie dobrze ...chyba :)

Gość studencina
😭racja nie ma innej rady jak zlewac ich przechwalki isc swoja droga mam ich w dupie:-P

tez ide w tej chwili na 2. rok i nie wiem do konca, jak bedzie wygladac moja nowa grupa -bo duzo ludzi dodatkowo wykruszy sie jeszcze w trwajacych poprawkach :/ poprzednia grupe bardzo lubilam,ze wszystkimi mialam jakis kontakt..boje sie, studencino,ze moje drogi skrzyzuja sie z tymi heterami, o ktorych piszesz,a ktorych i na moim roku nie brakuje:(

Gość studencina
studiuje dziennie anglistyke!teraz dojda nam nowe przedmioty to bedzie jakies 8 godzin dziennie z tymi oszolomami😭

Gość studencina
co ja pierdziele nawet 10 od 8 do 18:o

Gość studencina
w Toruniu:)

o fajny kierunek..niom do 18 to tragedia wysiedziec...ja teraz chce isc dla odmiany na zaoczne..bo tak o pracy zaczelam myslec jakies...ale wolalabym na dzienne

a ja zaczynam specjalizacje od tego semestru i zupelnie nowi ludzie a najgorsze ze wiekszosci nie znam z 70 kojarze nazwiska 5 osob :/ ale tak to jest caly kierunek ma okolo 200, nie ma szans by poznac wszystkich nawet przez 2 lata

Gość lexmark
gdzie na polonistyce??