Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lexmark

zaczynam studia

Polecane posty

Gość lexmark

zaczynam studia od października.Idę na nie sama, tzn bez żadnych znajomych z sąsiedztwa ani poprzednich szkół. Co zrobić , jak się zachowywać żeby znaleźć na studiach przyjaciół i żeby ludzie mnie lubili.Dodam że nie jestem kujonką, uczę się tyle żeby przejść bez problemów , a raczej interesuje mnie ta towarzyska i rozrywkowa strona studiów, ale wiecie nie znam nikogo, nie wiem jak się zachować, bo nie chcę żyć 5 lat sama bez przyjaciół

Gość ja też tak myślałam
o jeju jak to będzie - nie znam nikogo ! Mało tego przez operacje na studia trafiłam z miesięcznym opóźnieniem...gdzie większośc już się poznała. Nie martw się...nie Ty jedna idziesz na studia bez znajomych

Gość nie taki kulfon
zaraz poznasz i będzie super, zobaczysz. Znam to:-)

a w liceum tez sie tak balas czy w gimnazum? i jakos znalazlas znajomych bez paniki masz jeszcze chwile. poszukaj na jakis forach czartach moze znajdziesz kogos w twoim wieku kto ikdze na ten sam keirunek co ty

Gość santaclaus4
Pewnie wszyscy Ci powtarzaja ze studia to najlepszy okres w Twoim zyciu i wiesz co?!.................................................................................................................................................................................................MAJA RACJE:))))

a ja sie nie zgadzam zeby to byl moj najlepszy okres w zyciu najlepsze bylo przedszkole:D

Gość santaclaus4
Przedszkole...hmm! O tym nie pomyslalam!!!

ehhh te przedszkolne czasy gdy chodzilo sie w prazkowanych rajtuzkach. chlopcy zagladali pod spodnice, godziny lezakowania. ehhh i pasta z twarozku z truskawkami mmmm ale sie rozmarzylam.

Lexmark nie martw sie nie tylko Ty masz takie obawy.Ja mam to samo.Tez zaczynam studia w tym roku i tez obawiam sie tego jak to bedzie na poczatku.....ale szybko sie pewnie zaklimatyzujemy takze glowa do gory..:)

Gość lexmark
ale nie wiem, jak się spotkamy to mam być taka spokojna i grzeczna, czy może komuś z piąchy wyjechać od razu żeby wiedzieli kto tu rządzi. Sama nie wiem :O

no przestan badz soba. nie ma sie co zastanawiac jakim byc skoro jestes taka jaka jestes po co udawac i tak wszystko w koncu wyjdzie. zrobice sobie imnpreze integracyjna i luz

Gość lexmark
Bez kitu!! ktoś się podszywa pod mój nick!! Spadaj downie

Gość lexmark
no tak, ale to już moje czwarte podejście. Jak zaczynałam pierwszy raz to miałam 20 lat i było super, teraz dobiegam 40ki, trochę piję i nie wiem czy mnie zaakceptują :O

Gość lexmark
dzi ęki za odpowiedzi, post z godz 12.25 nie jest mój.

Gość lexmark
Dobrze sie bawisz??

Gość lexmark
tego bąka to też nie ja puściłam :P

Gość lexmark
Daremne jest o forum hehe, pewno jakaś gruba brzydka panna siedzi przed kompem 24 na dobe bo nie ma co robić i nie ma znajomych , nudzi sie i podszywa pod innych bo to jej jedyna rozrywka

Gość lexmark
Katowice

Gość a ja Poznań
i tez nikogo nie znam... a w dodatku bede dojezdzac 50 km

Gość bolonijka
mam to samo :), zaczynam studi w lublinie, nie dosc ze nie znam nikogo to w dodatku nie znam tez tego miasta, bardzo sie boje co bedzie :(

Gość lexmark
ja tam obciągam wszystkim :) tak na dobry początek :)

Gość a ja Poznań
heh i tez sie pewnie w nim zgubie:))) bo Poznan jestn duzy... aja go nie znam:(((

Lexmark badz po prostu soba.Ja nie mam zamiaru ani sie podlizywac ani na chama szukac przyjaciol i lubic kogos na sile.Napewno znajda sie osoby ktore polubisz i ktore polubia Ciebie.

Gość bolonijka
kulturoznawstwo na KULu :), ja racze do rozrywkowych ludzi nie naleze wiec tymbardziej bedzie mi sie gorzej zaklimatyzowac, no ale mam nadzieje ze jakos sobie poradze :)

Gość lexmark
ale jak się spiszę to wszyscy mnie polubią. W końcu studia to sex sex i sex :)