Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada..

Czy w 6 miesiącu powinno lecieć mleko z piersi?????

Polecane posty

Gość Ada..

Witajcie! Troche się przeraziłam tym co tu wyczytałam....Mianowicie jestem w prawie 7 miesiącu i moje piersi nieznacznie sie powiększyly. nie leci z nich zadne mleko, nie są jakies ogromne, bo tylko ciut nabrzmiały, a ja zawsze mialam male piersi i są w sumie takie nadal. Mimo ze sporo przytylam piersi nie urosly jakos bardzo. A tu wyczytalam ze 1 dziewczynie w 6 miesiącu ciązy leci mleko i ze to normlane,tak powinno byc:( U mnie tak nie ma...Czy to oznacza, ze cos ejst nie tak,ze nie bede miec pokarmu...:( Moja mama nie miala, moze mnie czeka to samo:( Kiedy powinno pojawić się mleko, kiedy piersi mogą mi sie powiekszyc tak porządnie?

Gość Ada..
Dziewczyny jak to było u Was,naprawde żadna mi nie odpowie?

Gość mama+++++
urodzilam przez cc i pokarm mialam dopiero w trzeciej dobie przy naturalnym porodzie podobno od razu pokarm przychodzi w ciazy tez mi mleko nei lecialo wszystko z toba w porzadku czasem sie tak zdarza a to ze twoja mama nie miala pokarmu to znaczy ze ty tez nie bedziesz miala moja mama mnei karmila tylko 3 tygodnie a ja karmie juz 10 ty miesiac i nadal mam dosyc mleka

Gość mama+++++
poprawiam to ze twoja mama nie miala pokarmy NIE znaczy ze ty tez nie bedziesz miala

Gość Ada..
Dziekuję za odpowiedz:)

Gość tika
Hej! nie martw sie! ja przez dwie ciaze ani razu nie widzialam u siebie mleka. Zaraz po 1 porodzie milalam prysznic z mleka. po 2 jakos tak po12 godzinach i do dzis(karmie juz 10 miesiecy) budze sie zalana mlekiem! Glowa do gory! bedzie dobrze ! Potem jak urodzisz to nie daj sie watpliwosciom, przetrzymaj trudne chwile bo warto! 1000 razy zastanow sie zanim zaczniesz dokarmiac butelka! Zycze powodzenia!

Gość Ada...
Dzieki:)Mam nadzieje ze bedzie ok:)Jakos watpi,e w ten moj mały i wadliwy biust( płaskie brodawki) ale moze mniejeszcze mile zaskoczy

Gość tika
moja siostra nie wie co to biust i wykarmila 3 dzieci do roku czasu.