Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reginka

testy owulacyjne

Polecane posty

Gość reginka

Czy komuś za ich pomocą naprawdę udało się zajść w ciążę? Coraz więcej ludzi na nie narzeka, zastanawiam sie czy to nie chwyt reklamowy. Jeżeli komuś się udało, bardzo prosze o schemat przytulanek. Ja korzystałam z nich 2 x i jak na razie nic... Pierwszy raz chyna za późno - po teście pozytywnym, drugi raz za wcześnie. Bedę wdzięczna za każdą radę.

Gość Ada..
Korzystalam raz i udalo sie, choc sama nie wiem czy to w koncu zasluga testu,ale chyba tak. Mysle ze warto zainwestowac w nie kasy.Ja juz nie mialam sily kochac sie codzinnie,tymbardziej,ze to nie wskazane jezeli chodzi o jakos spermy.Najlepsza jest taka po 5,7 dniowej abstynencji. Powodzenia, 3mam kciuki P.S.uzywalam testy z apteki takie za okolo 50 zł,sa chyba tez tansze.

Gość reginka
Dzięki Ada a pamiętasz może ile po teście pozytywnym rozpoczęłaś starania?

Gość hgfg
naa llegro ewaanalityk (sprzedaje testy) podaje stronke z forum dla kobiet testujacych i ktorym sie udalo

Gość Ada..
Test wyszedł pozytywnie w piątek.Zaczelam go uzywac od wtorku i robilam codziennie az wlasnie do piątku. Kochalismy sie tak czy tak zarowno we wtorek jak i czwartek i potem chyba piątek albo sobote.Nie pamietam.W kazdym razie wlasie wtedy zaszlam w ciąze.Cierpliwosci,zobaczysz uda sie.Ja szlalalam z niecierpliwosci a niepotrzebnie,bo w koncu sie udalo:)

Gość kicia 82
ja zrobiłam tylko 1 test bo od razu był pozytywny kochaliśmy sie po nim jakieś 2-3 razy i się udało. przedtem kilka miesięcy próbowaliśmy bez skutku. teraz jestem w 9 tc. no i nogi do góry:)

Gość reginka
dzięki dziewczynki za dobre rady

Gość ja mam pytanko
panie ktorym udalo sie zajsc w ciaze przy pomocy testow: jaka plec udalo wam sie ustrzelic?? poniewaz ja chcialabym skorzystac zeby utrafic chlopca bo coreczke juz mamy. prosze o odpowiedz, dziekuje.

Gość słodki wampirek
też jestem ciekawa, bo zaczęłam się testować co by ustrzelić chłopca:)

Test testowi nie równy. Warto zainwestować takie dobrej jakości. Mi się udało za drugim podejściem. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.