Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiutkowa

meszek nad ustami jasny i mały

Polecane posty

Gość fiutkowa

czy to sie usówa? czy goli? czy tak ma juz zostac? po solarium robi sie ciemne coś nad warga i ten biały meszek taki widoczny, juz chłopak mi kazał to zgolic, no ale jak urosna grube

Gość ewelinka22
Golenie absolutnie!!! Urosną Ci grube czarne włochy! Ja jestem ciemną sztynką i miałam dość widoczny, ciemny meszek nad wargą:( Od jakiś 2 lat usuwam woskiem do depilacji twarzy i jest super! Zero problemu!:) Najpierw troszkę boli, ale z czasem włoski robią się coraz cieńsze, mniej widoczne, zabieg w sumie bezbolesny i wyrywa sie coraz rzadziej:) Powodzenia!

Gość zostaw to jesli nie są ciemne
mało masz problemów w życiu? ja zaczęłam depilować i mi wrastają. a chłopak niech sobie fiutka wydepiluje a nie będzie ci mówił co masz robic.

Gość fiutkowa
nie słucham go bo ten meszek mi nie przeszkadza to on sie dopatruje i wyszukuje u mnie wszystkiego a to zęby żółte a to zmarszczki a to pieprzyki;) depiluje nogi i mi wosy wrastją, koszmar, całe czarne w kreskach mam nogi.

Gość fiutkowa
fiutka goliłam mu , był łysy i ładny, ale juz mi sie niechce ruszac jego fiutka z nozyczkami bo zaraz sexu chce i laseczki;)

Gość ewelinka22
Na twarzy Ci wrastają? Pierwszy raz słyszę. Chłopak rzeczywiście trochę nie halo, bo mojemu to nie przeszkadzało, ale ja czułam spory dyskonfort...:( A jak dziewczynie ciemnieją i jej przeszkadza, to naprawdę polecam ten wosk, a najlepiej to zrezygnować z solary, jak dla mnie...

Gość fiutkowa
nie, nie gole ich nad ustami, gole tylko nogi i włosy wrastają:) czemu po solarium tak ciemnieje nad wargą? i ten meszek biały sie zaraz pojawia. ?

Gość ewelinka22
"fiutkowa" jak Ty wytrzymujesz z takim kolesiem? On jest znów taki ideał, że u Ciebie się ciągle czegoś doszukuje???

Gość ewelinka22
W sumie brunetkom od słońca i solary (chyba, bo nie chadzam) włoski jeśnieją, to pewnie blondynom mogą ciemnieć...Jesteś blondynką pewnie?

Gość włosy jaśnieją każdemu
od słońca

Gość fiutkowa
szatynka na rudo farbowana jestem.

Gość fiutkowa
on jest całkiem swietnym facetem poprostu chciałby bym była idealna:) i sobie siedzimy tak i wrzucamy a ty masz pryszcze i łysiejesz;) a ja mam wielko brzuch ....mówił abym cwiczyła dla samopoczucia. no przykre ze nie pasuje mu nic, ale chce ładną dziewczyne ;) cóz.

Gość ewelinka22
Oj, ja bym nie wytrzymała z takim kolesiem, byłoby mi przykro...:( Poza tym, jeśli nie akceptowałby mnie taką, jak jestem, to dałabym kopa w zad! ;) Ale wracając do tematu, to naprawdę polecam Ci ten wosk! Ja na początu miałam obawy, ale niepotrzebnie! Teraz już bardzo rzadko wyrywam i mam 100% komfort! Powodzenia!

Gość Nataliee e
Ja jestem ciemna blondynka.Moja mama ma wlosy ciemny braz i chyba po niej odziedziczylam.Juz w podstawowce ktos powiedzial ze mam wąsik ale nic z tym nie robilam.Od kilku lat wyrywam pęsetką bo nie jest tego duzo tylko on strasznie szybko odrasta a nie powinien! Wyrywam z cebulkami owczywiscie.Wloski sa slabsze (czarne) ale co drugi dzien znowu musze do lusterka a najgorsze jest to ze mam otwarte pory i az chce mi sie zaczac je wyciskac.Nie wiem co robic.Slyczalam o laserowym wypalaniu czy czyms takim ale jest to bardzo drogie.

Gość włosekJedeniDrugi
Ja też wyrywam sobie bo nie jest duzo tych włosków pensetą.Moim większym problemem są włosy np. w innych miejscach twarzy.Słyszałam ze laserowe faktycznie bardzo drogie ale ... ponoć jest jakiś środek który rozjaśnia włosy przeznaczony jest do takich miejsc. Trzeba poszperać w necie.To firma wysyłkowa. Pozdrawiam

Gość ewelinka22
Laser jest drogi i np. u blondynek bardzo rzadko skuteczny, a i u brunetek często się nie sprawdza:( Więc nie ma chyba sensu wywalać masę kasy, a potem zero efektu :( Jest taki środek do rozjaśniania Sally Hansen, dostępny w drogeriach internetowych, ale nie wiem, czy działa :(

Gość /./
ten preparat jest dostepny nie tylko w sklepach internetowych i bardzo dobrze dziala tyle ze oczywiecie rozjasnienie trzeba powtarzac co jakis czas

ewelinka 22, a jakiego wosku uzywasz ? mozesz podac nazwe ? i jego cene. i jak czesto musisz powtarzac wyrywanie? pozdrawiam

Gość ewelinka22
"Naughty Girl", wosku używam od jakiś dwóch lat, z przyzwyczajenie kupuję (chyba, bo mam kilka ostatnich i wyrzuciłam pudełko) "Sna epil" (ok.10 PLN, z Rossmanna, plasterków jest naprawdę sporo, wystaczają na parę miesięcy), ale po pewnym czasie od otwarcia działa coraz gorzej, klej zostaje na skórze na parę dni, nawet po porządnym wyszorowaniu oliwką (to konieczność po oderwaniu plasterka). Teraz mam zamiar kupić Tanitę (ok. 9 PLN), zobaczymy... Pierwszy raz bolało (miałam dość grube i widoczne włoski), nie powiem, ale z czasem włoski odrastają cienkie i delikatne i teraz odczuwam zero bólu :), a plasterków używam tak co 3 tygodnie, przez które jakieś tam pojedyncze włoski usuwam pincetą. Naprawdę bardzo polecam wosk :)

Gość ewelinka22
"Naughty Girl" dodam jeszcze, że plasterek trzeba nakleić mocno i oderwać BARDZO zdecydowanym ruchem, bo inaczej zostanie Ci klej razem z włoskami! Powodzenia!