Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonamonika

sex przez internet

Polecane posty

Gość zrozpaczonamonika

trudno mi mowic o tym problemie.Odkrylam ze moj maz onanizuje sie przy kamerce internetowej i pokazuje to innym.Jestem w szoku.Nie wiem co zrobic.

proponuje walnąć mu czymś ciężkim... a tak serio to to sama musisz podjąć decyzję...ciężka sprawa

Gość Ludwika72
ojej nie wiem co bym zrobiła.... ale co kolweik nie zrobisz.... on bedzie sie teraz bardziej z tym chował..... zaalezy jak bardzo go kochasz bo jesli juz go nie kochasz to ciezko bedzi ewam o tym porozmawiac ...

Gość FAJNA-AJ-
Cholera też bym się na twoim miejscu zdołowała. Koniecznie porozmawiaj z nim i powiedz wprost ,że jesteś sfrustrowana jego zachowaniem :-(

Gość nie rozpaczaj
a czy Ty jego seksualnie zadawalasz, ma to co by chciał (jesli to jest Twój mąż - nic nie dzieje sie bez przyczyny - wiem cos o tym. Jest reguła ze żony żądają by to chłop zabiegał o sex , a one albo chcą albo nie, i takie tam inne duperele wymyslaja. moja mając niesamowite warunki do sexujest kompletnym dnem w sexie. Czyli ze : nie wszystko co na wystawie to i w sklepie. NIESTETY. A im ładniejsza tym w tej materii gorzej. Tak że " zrozpaczona " moniko zacznij od siebie w tej materii a potem rozmawiaj z Mężem, ja to mam za sobą i wiem ze brak sexu w domu powoduje ze chłop szuka go gdzies indziej w najlżejszym przypadku w NECIE.

Gość Do Ciebie_
Wspolczuje Ci ale chyba nie powinnas sie az tak przejmowac...wiesz to jest cos na ksztalt ogladania pisemek z golymi babkami i onanizowania sie przy tym...niektorzy faceci tak maja a ze technologia poszla do przodu....na pewno go te kobiety nie interesuja tylko widok ich ci...

Gość Do Ciebie_
Powiedz mu ze ci to przeszkadza i ze wolalabys sie z nim kochac a nie zeby takie rzeczy robil, a moze macie 2 kompy? :D

Gość sssssssssssssss
hooj z nim :classic_cool:

Gość No nie wiem czy tak jest
No nie wiem czy go nie interesuja...zalezy wlasnie czy interesuje go tylko widok ich cial czy moze jest z jakas laska blizej i np. z 1 tylko gada i uprawiaja seks przez neta - wtedy bym sie martwila, bo slyszalam o takim przypadku ze parka poznala sie przez neta, rozmawiali kilka miesiecy,pozniej uprawiali cyberseks i sie po rpostu strasznie zaangazowali , no ale oni byli samotni, a on MA ZONE! wiec z tym tez trzeba uwazac...Albo wasze pozycie sie zepsulo albo...z nim jets cos nie tak ;) Pozdrawiam

Gość Do sssssssssss
no tak h... z niom ale to jej MĄŻ wiec nie tak ąłtwo wszystko pieprznąć i sie nie martwić!

Gość a taki jeden ...
znudzi mu się... tak jak mi :P

Gość kobiecina
wyślij go do sexuologa a jak nie zastosuj terapie wstrząsową

Gość Do a taki jeden
A mozeszz powiedziec jak to sie odbywalo? Czy te kobiety cie interesowaly czy tylko widok ich szparek? A moze tylko z ! to robiles? Spotkales sie pozniej z nia?

Gość a taki jeden ...
czysto cielesne doświadczenia... psyche mam nieskalaną :)

Gość Do a taki jeden
:) A czemu to robiles? byles sam zcy w zwiazku?

Gość Do a taki jeden
A myslicie ze jak sie gada z kims przez kilka miesiecy, pozniej wirtualny seks to cos moze z tego byc?hehe

Gość a taki jeden ...
w związku przezywającym tzw chłodne dni... wciągnęło mnie to fakt... skonczyło się tylko na telefonach...

ja też tak miałam... przez przypadek, (mąż wstał od kompa, bo przyszedł jego kumpel) siadłam przed i zdębiałam! on prowadził namietne rozmowy z laskami na gadadugadu i mówił im takie rzeczy, że,aż się czerwieniiłam czytając to, zainstalowaną miał równiez kamerkę, która zawsze stała nie wiem czemu pod biurkiem (teraz juz wiem doskonale), a do tego był zalogowany na czacie- pokuj -kamerki sex. byłam w szku! jesteśmy 12 lat po slubie, mamy dwójkę dzieci. niby wszystko zawsze było ok. i w zyciu i pożyciu.poczułam się zdradzona i zbrukana. podrjrzeałam wprawdzie,iż może mie miejsce takie coś, ale on zawsze mnie łagodził jakoś. aż nadszedł ten dzień.dodam, ze dzieci już spały a on pił sobie piwko z kolega w drugim pokoju. wtedy ogarnęła mnie taka złośc i nie wiem co jeszcze, zawołałam go przed kompa, zapytałam co to jest i poprostu otzraskałam mu ryja!!! kolega był zaszokowany zaistaniałą sytuacją, i się zmył, a ja całą swoją złoś c wyładowałam na nim. najgorsze jest to ,ze on to robił od dawna... naogladał się, napodniecał a potem przychodził do mnie...a ja wszystko zapisałam, wydrukowałam, schowałam i od czasu do czasu aby go przywoła do szeregu, cytuję mu jego teksty... może zrobiłam żle, może nie powinnam, ale nie mogłam postapic inaczej...nie mogłam. teraz jest juz oki. kamerka rozbita o scianę a mąż gra na kurniku. pozdrawaim

Gość a taki jeden ...
>noc kairu panikara :P ciesz się że masz faceta z fantazją ;)

Gość siedząca na kamerce
a taki jeden>>> a Swinia!!!! a zrobil mi nadzieję, a ja myłślałam,z e wolny [plask ]

Gość do Nocy Kairu
Noc Kairu hahahaa fajna z Ciebie babka! i tyle odwagi miec zeby prezy koledze go zawolac :D niezle! i bardzo dobrze , moze dzieki temu ze przy koledze to zrobilas cos go to nauczy! faceci to maja pomysly! zamiast przyjsc do zonki i ją pobudzic to ten w taki sposob...Hehe superpomysl z tym cytowaniem :D hahahaha BRAWO

Gość ohyda po prostu
Faceci są obleśni!

Gość wszyscy sa tylko ludzmi
Bardzo ciekawe... faceci sa oblesni? a co z tymi panienkami, z ktorymi oni to robili ???? sa ok? A tak z doswiadczenia, to prowadzilem takie rozmowy z kilkoma kobietami z tego forum juz, wydawaly sie calkiem calkiem "normalne".... Ciekawe co sklonilo je do goracych rozmow przez telefon? co spowodowalo, ze opisywaly mi wyglad swojej dziurki i tego jak sobie robia dobrze??? Moglbym podac tu kilka pseudonimow z tego forum, niektorzy by sie naprawde zdziwili!!!! Dodam, ze niektore sa "normalnymi, wiernymi" zonami! To tylko kwestia odpowiedniej chwili i podejscia, a znajda sie inne mezatki, ktore zapragna takich rozmow i kontaktow z wilgotnym dodatkiem. Wszyscy sa tylko ludzmi!

Gość Marzenie nie
hihihi niezle , a Ty masz zonkę ? :P

Gość wszyscy sa tylko ludzmi
Nie mam zony, ale nie jestem wolny, wiem ze to nie jest ok, ale kazdy z nas jest potencjalnie kandydatem, a co, czyzby Ci "normalni" nie mieli fantazji i byli taaaacy szczesliwi w zwiazku i bez problemow??? Czyzby nie mieli marzen? No to niech sobie tak zyja, zycze im wszystkiego najlepszego!

człowiek ze swej natury szybko się nudzi i potrzebuje zmian (wypełniać atrakcjami świadomość faceta do maksimum, żeby miejsca na inne atrakcje nie było)

Gość bobino
nic się nie dzieje bez przyczyny........

Gość atos25
nie jest to nienormalne, chciałbym uprawiać sex wirtualnie chciałbym poznać panią i uprawiać taki sex. skeyp-miroslaw25081