Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lililo

Kto zrozumie faceta?

Polecane posty

Gość lililo

Czy ciągłe zaczepianie na przerwach w gronie kolegów i nietylko, to podryw czy celowe zdenerwowanie dziewczyny?

Gość zależy od człowieka

Gość to dziecięce zabawy

Gość i od wielu tego faceta

Gość Żubr2
Chce pobawić się w berka

Gość i od wieku tego faceta
miało być oczywiście

Gość lililo
ok 15-16 lat

Gość podryw
to poważna sprawa.

Gość Opona
Chce sie popisac przed kolegami

podryw w takim razie... moja mama ten wiek określała jako "cielęcy".... wtedy robi się wiele nielogicznych rzeczy....ot burza hormonów ;) myślę więc, że się mu podobasz.... ale boi się odrzycenia i śmieszności, więc woli cię zaczepiać przy kolegach.... zwyczajnie brak mu odwagi....

Gość lililo
Dwóch w ogóle sobie takie "jaja" robi. Mnie to powoli wkurza, i nie wiem w jakim celu to robią. Ja już się nauczyłam to czego musiałam;)

Gość podryw
to teraz naucz się tego, czego powinnas.

Gość lililo
To, co powinnam też mam wykute...czy czegoś jeszcze mam się nauczyć?:P Uważacie, że powinnam zrobić coś w związku z tymi zaczepkami?

Gość faceta to bedziesz się starała
zrozumieć jak dorośniesz-na razie starczy Psychologia Dziecięca do poczytania

ja pamiętam kolege w szkole który, zwracał się do mnie "kochanie"... np "kochanie pożycz zeszyt z matmy".... strasznie mnie to denerwowało.... a on nie chciał przestać, mimo, że go prosiłam.... potem dostałam od niego walentynkę z propozycją randki :) i sprawa się wyjaśniła, po prostu chciał zwrócić moją uwagę a nie wiedział jak ;)

Gość lililo
Te zaczepki są typu: "(moje imię, ksywka)!" Odwracam się On "Cześć" i tak zawsze gdy pojawię się w obrębie jego wzroku

Gość lililo
Skoro mnie tak strofujecie z tą m=nauką to zaraz przysiądę i zrobię sobie randkę z zeszytem;)

Gość lililo
Nie, nie, moja ulubiona i jedyna:P :)

:) ehhh fajne to były czasy....a \"mycie\" śniegiem było standardową formą oznaki zainteresowania....ale dziewczymki wtedy jeszcze niczego nie rozumiały:D teraz też zdarza im się nie rozumieć najbardziej oczywistych zachoań faceta....niektóre kobiety nigdy nie dorastają:O:P

potraktowanie śniegiem to była w tym wieku oznaka wrażliwości i romantyzmu faceta:O:P nie mam żalu do kobiet;) chociaz całkiem możliwe, że jedna mnie wystawia:P

ehh no liściki to już był taki level up...następny krok po \"umyciu\" twarzyczki, ewntualnie roku subtelnego poszturchiwania czy ciągania za warkoczyk....a serduchami w podstawówce to chłopcy się brzydzą:O:P nie wiem czy wystawia;) i rzeczywiście co najmniej dziwne;) i też własnie podejrzewam ją może nie o oziębłość, ale na pewno o nieśmiałość wręcz zaskakującą:O

Ci którzy się nie brzydzili byli maminsynkami i nie umieli grać w nogę:O-taka była zasada:P prawdziwy chłopak w podstawówce z dziewczynkami nie rozmawiał, na dyskotekach podpierał ściany i wyśmiewał gry w klasy czy gumę:classic_cool: :P no właśnie z reguły rozmarzone wpadają w moje ramiona, a wtedy już nieśmiałość idzie w zapomnienie:P....a tym razem jakoś jest nie tak -możę straciłem moc:O

hehehe ale dyskoteki rzeczywiście były najśmieszniejsze:D( a ja taka sierota byłem:D ) te emocje jakie towarzyszyły z poproszeniem najładniejszej dziewczynki do wolniaka, własnie te spocone z nerwów łapki kiedy nie wiedziałeś jak i gdzie je trzymać czy bezgłośny krzyk desperacji gdy kolejny raz przydeptałeś jej nogę...a później powrót do kumpli nonszlanckim krokiem twardziela.... chociaż kolor twarzy zawstydziłby intensywnością buraka:D fajnie było ...cholera już nigdy nie poproszę dziewczyny o \"chodzenie\":D-starość nie radość:P jak miłość zawładnie mną to i topiki będą pełne radosnych uczuć...tylko, że od kiedy skończyłem podtawówkę to zakochuje się z coraz większą trudnością:O:P

a tu współczuję szczerze...bo dyskoteki to można sobie darować;), ale z koncertami to szkoda

rzeczywiście wspólne powroty to były emocje:D ja ogólnie w pierwszych klasach podstawówki byłem non stop nieszczęśliwie zakochany...do tego stopnia, że kiedyś gdy w zastępstwie przyszła inna nauczycielka do mojej klasy i kazała wstawać po kolei i się przedstawiać to...przedstawiłem się imieniem i nazwiskiem tej dziewczynki w której byłem ślepo zapatrzony- to było STRASZNE...ehhh a udowadnianie dziewczynom swojej odwagfi i męstwa :D- non stop miałem jakieś urazy hehehe wiesz dea serio szczerzy mi się gęba do tych wspomnień:D hmm mogę Ci jedynie powiedzieć, że strzelam równie kiepko do innych jak i do siebie....muszę chyba zamienić wreszcie ten przestarzały łuk na jakieś urządzonko ze zdalnym naprowadzaniem;):P spadam