Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosna a może naiwna..

nie wiem co mam o tym mysleć

Polecane posty

mam chłopaka który ma wiele koleżanek , czego nie moge mu zabronić ale powiedzcie gdzie są granice takich znajomości wiem np. że z jedną z nich podczas mojej nieobecności utzrymywał kontakt na czacie (wykasował archiwum abym nie mogła zobaczyc o czym ), raz ta dziewczyna zadzwoniła do niego na kom. ale w mojej obecności nie chciał odbierać telefonu ta sama dziewczyna napisała później do niego maila " . Mam nadzieje, że ta praca Cie nie wymęczy, a przynajmniej, że pozwala Ci na życie w wyobrażonych światach możliwych. Pa" wiem że nie powinnam tego czytać ;( powinno sie szanować czyjąś prywatność z drugiej strony zastanawia mnie jaki interes w tym zamartwianiu się ma obca osoba chocby była nawet koleżanką? przecież praca ,o której ona wspomniała wykonujemy wspólnie, może nie wie że chłopak o którego sie martwi ma już kogoś ? ,może "mój" chłopak jej nie powiedział o mnie...? a może jest jeszcze inaczej powiedzcie co o tym myslicie:(

Gość no on cos kreci chyba

Gość onaoanaoana
wiesz, jak jestem, taka wybuchowa, że już dawno bym wybuchła.. co ztego, że szanuje się czyjąś prywatność, to Twój chłopak, więc i część Ciebie w pewnym sensie! Ja, na Twoim miejscu zaczęłabym się bliżej panience przyglądać, a jemu nic o tym nie mówiuć. Czytaj jego sms, maile i nie miej wyrzutów. u mnie było tak, że 'koleżanka' mojego mena po podobnej jak u Ciebie sytuAcji, w końcu zaprosiła go na impreze, i tak go omotała, że on skłamał mnie, że jedzie do pracy!! tak się wściekłam, że posłam do niej, tam gdzie pracuje, i inaczej z nią pogadałam. pomogło :D:D jeśli jednak nie jesteś wybuchowa, tylko raczej spokojna, nie korzystaj z moich rad. :) pozdrawiam :*

tak mi wstyd ,że przytoczyłam ten fragm. listu ;( ale chciałam wiedzieć czy inni moga mieć podobne zdanie na ten temat..? jakis bliski kolega wysłał mu smsa z zapytaniem "jak tam łowy" co kojarzy się jednoznacznie:( poza tym czuję sie oszukana po tych marnych 4 latach:(

dziękuję ale nie mogę z nią rozmawiać bo jej nie znam wiem że często się kontaktowali teraz nie chcę zaglądać mu do telefonu to takie poniżające ;( nie mam już siły na nic