Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ter

Dziecko do reklamy!... Gdzie?

Polecane posty

Gość ter

Czy znacie jakieś linki (castingi) gdzie można wysłać zdjęcie małego dziecka?

Gość podnoszębo też jestem ciekawa

Gość buka poka
Castingi często urządzane są w centrach handlowych. Nie wiem jednak czy jesteś sświadoma, że za zrobienie sesji i umieszczenie dziecka w albumach agencji reklamowych trzeba placić, a przez cale życie dziecko może nie zagrać w reklamie

ja też jestem zainteresowana (na mój topik nikt nie odpowiedział) ponoć w prawdziwych agencjach sie nie placi, przecież to oni beda mieli a tego zysk, wiec oni inwestuja

Gość jklkl
puknij się w łeb - co Ty masz zwierzątko aby je pokazywać!!!! ????? Jest dość ładnych dzieci a Ty się bierz do roboty a nie sprzedawaj dziecka :(:(:( Niektóre matki są GŁUPIE

Gość ty jkicostam tez mądra nie
jestes :O

Gość jklkl
pewnie, że nie jestem ale mądrzejsza od Was :)

Gość bo uwazasz ze jak ktos
ma ładne dziecko i chce je pokazac to jzu głupota ? jestes jakaś przykra :O

Gość jklkl
a róbta co chceta??? dla mnie to głupota??? moge mieć takie zdanie - prawda??? czasem matki wyobrażają sobie że mają najpiękniejsze dziecko na świecie i to fakt bo dla niej ono jest najcudowniejsze ale popatrzecie obiektywnie??? czasem z pięknego bobaska wyrasta przeciętny człowiek, dlatego uważam, że nic na siłe??? gdyby Twoje dziecko zostało zauważone przez fotografa to co innego ale na siłe szukanie i pokazywanie dla mnie jeszcze raz podkleślam GŁUPOTA???

Gość a gdzie ma byc zauwazone
??? zyjesz "amerykanskim snem" ??? buhahahah to fajnie, naiwniaczko :D nie ma nic złego w wysałniu zdjec swojego dziecka do agencji .... a Paulka123, wyobraz sobie ze jak mówię ładne dziecko to mam na mysli ładne dziecko, bez znacznia jest kolor włosów, oczu, czy sylwetka :O nie wiem jakie masz z tym problemy, ale chyba nie zabardzo rozumiesz słowo: ładny :O

Gość jklkl
o.k. ale Taka - mamuska nie siedzi tylko w domu - a zresztą niech zapewni dziecku start nie mam nic przeciwko, tylko po co tak szybko wchodzić z dzieciaczkiem w dorosłość bo to przecież PRACA dla niego i dla matki? O>K nie mi oceniać - Żegnam

Gość spoko ja nawet nie mam jeszcze
dzieci i nie zamierzam ich miec :) ale widuję na ulicy naprawde sliczne dzieci, czy maja wsciekle rude włoski czy nie nie ma znaczenia, nawet takie małe pysy są słodkie :) I wcale sie nie dziwie, ze taka matka mogłaby wysłac zdjecie swojej pociechy do agencji reklamowej :)

Gość klinka
może coś w Łodzi?

czasopisma, tak jak \"Mam dziecko\" itd. szukaja czesto dzieci na okladki.

Gość dtrrrrrrrrrrrrrrrrf
idż sama kurwo do pracy!!!!!!!!!