Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jazda

jest coś co dopiero zrozumieliście po latach ??

Polecane posty

Gość ze moja dobroc
byla zawsze wykorzystna przez najblizszych i na dodatek zamiast podziekowania za moje poswiecenie zostalam skwitowana ze jestem " glupia"...przezylam szok i przyzeklam sobie , nigdy wiecej nie badz dla ludzi dobra albo za dobra....wszystko z dystansem...:) nikt ci za to nie podziekuje tylko bedzie sie z ciebie smiac ....:) totalna porazka...

Gość a ja na przykład
zrozumiałam po latach ze popełniałam straszne błędy zyciowe..i ze czasu nie da sie cofnąc.ze miłośc i przyjażń istnieją tylko w harlekinach.

Gość błąd na błedzie
jak ja mogłam sie związac z takim bydlakiem:( a wydawało mi sie ze bedziemy sie kochac do grobowej deski

Gość B...K
Ja zrozumiałam że mogłam żyć inaczej zrobić wszystko odwrotnie i teraz byłoby mi lepiej napewno poza tym ze trzeba byc nieufnym w stosunku do ludzi i nigdy nie mówić wszystkiego swym przyjaciołom ponieważ mogą okazać się fałszywi...

Gość sloneczkoo
J.W. i nigdy nie mowic nigdy i swjej drugiej polowce wszystkiego mowic tez. Wszystko co powiesz moze byc wykorzystane przeciwko tobie

Gość agenciara
obecnie jestem w depresji bo skonczyły sie wakacje i musze sie meczyc w szkole z lusdzmi któryh nie lubie jak dozyje do nastepnyh to powiem wam co zrozumiałam badz co zrozumie i czy naprawde wszystko jest gdzies zapisame w gwiazdach i czy człowiek sam kieruje swoim zyciem ????

Że dorosłe życie wcale nie jest takie fajne, jak mi się wydawało. :O

że egoista i zakochany w sobie maminsynek w jednym to za dużo nawet jak na moje nerwy - to tak a\'propos mojego eksia :)

Gość kiedyś RER
rynek pracy i twierdzenie Talesa

Że wyszłam za mąż za dupka. :O Że jestem naiwna, ale tu winę zrzucam na fakt, że gdy dorastałam nie było internetu.

i zrozumialam jakie sa slowa w pierwszych wersach \"house of the rising sun\" Animalsów - zawsze spiewalam \"there is a house in Europe\" atu sie okazuje ze ma byc \"in New Orleans\" Poliglotka :o

Gość bercikowa
po latach zrozumiałam , że nie trzeba marnować życia na kłutnie z najbliższymi , bo , gdy ich już nie ma pozostaje naprawdę wielki smutek

Gość bercikowa
zrozumiałam , że CHCIEĆ TO MÓC - w moim przypadku się ta reguła sprawdza , jeśli czegos (dobrego) bardzo pragnę , po prostu staje się : po latach zdałam maturę , nigdy nas nie było stać , a teraz co roku jeżdzimy na wakacje , nie mialam kasy na podręczniki , więc tak się stalo , że dostałam nowe , i taki tam błache zdażenia wydawalo by się , więc powiem tylko :DAJCIE SZANSĘ MARZENIOM .Gdy czegoś pragnę! po czasie spełnia się - może to frazesy

Gość do góry tekście

Gość co ci się śniło
zrozumiałam że wcale tak bardzo nie pragnę miłości że ona nie jest najważniejsza w życiu (jak mi się wcześniej wydawało) i że wcale nie jestem taka dobra na jaką wyglądam! a najważniejsze to być w zgodzie z samym sobą i miłości tej prawdziwej NIE MA!!

Gość Agama
że szkola to rzeczywiście był najgorszy okres życia.