Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuleczka25

hej....młode kobietki planujace dziecko ....ZAPRASZAM NA TOPIK

Polecane posty

witam , napiszcie kiedy macie zamiar sie starac, ile macie lat, ja odwlekam tą decyzje bo dojrzewam do niej pomału i jest wiele powodów...np. teraz praca, przedtem były studia i nie byłam gotowa, mysle ze mam jeszcze czas mam 25l i od roku jestem mezatką, wiec mysle ze byc moze niedługo zostane mamą, ciekawe jakie to uczucie chyba jedyne w swoim rodzaju piszcie o swoich odczuciach na ten temat-->🌻

przykro mi nie otwiera sie...poza tym załozyłam ten topik dla nowych młodych kobiet ktore własnie zaczeły o tym myslec, a stare topiki obsadzone są przez znające sie juz kobietki wiec ja zapraszam na moj...........🌻 !!!!!

Gość ---------------------------
na kogo czekasz?

Gość witam kuleczka
ja ma takze 25l i zaczynam powoli myslec o dziecku, mysle ze ma mnie juz odpowiednia pora, choc jak kazda kobieta mam obawy, mam jednak nadzieje ze wszystko sie ułozy pozdrawiam

hej dziewczyny jestem ze slaska, mam 24lata i mysle ze po nowym roku zaczniemy starania, skonczyłam studia, szukam pracy mamy własne mieszkanie wiec mam nadzieje ze damy rade

Gość ---------------------------
sama piszesz i sama odpisujesz

JA TEZ MIAŁAM AMBITNY PLAN ZOSTANIA MAMĄ ALE DOSTAŁAM PRACĘ I MUSZĘ ODŁOZYC STARANIA, PRACA TEZ JEST DLA MNIE WAZNA TYM BARDZIEJ ZE SZUKAŁAM DŁUGO, POZDRAWIAM I ZYCZE WYTRWAŁOSCI

Gość ---------------------
dara masz prace to wal na lesera i symyluj chorobe

nadia i kuleczka tojedna i ta sama idiotka jedna w wielu wcieleniach w kółko pisze o swych poronionych pomysłach

kto mieczem walczy od miecza ginie

-------------- ty jestes jakas nawiedzona nie jestem zadna kuleczka.....i mam prawo wyrazac swoje zdanie a jak ci sie nie podoba to nie wchodz tutaj, po co yu zaglądasz....jak zazdroscisz to załóz sobie topik\" nawiedzona kreska\" a swoją drogą ty pewnie jestes panią net ar ---> gnojoną na kazdym topiku !!!! no cóż pozostało ci sie ukrywac tylko pod kreskami !!!!

to nie było do ciebie dara