Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowka

Kochana tesciowo...

Polecane posty

Gość synowka

mimo ze traktujesz mnie jak przyjaciolke, dajesz prezenty.. prwisz komplementy.. to i tak wiem ze robisz to tylko ze wzgledu na swojego syna! Jestes hipokrytka i wyrafinowana zaklamana suka!:O

dokladnie ja tez tak uwazam moze nie mam tesciowej jeszcze ale mojej mamy tesciowa tak robi i tez ze wzgledu na swojego syna pamietaj tesciowa nigdy nie bedzie przyjaciołka od serca dla synowej.No bywaja wyjatki.

Gość Na miejscu twojej teściowej
wsadziłabym ci miotłę w dupe i wywaliła z mojego domu bez prawa wstepu :P

synowka - jesteś wredną synową ! podejrzewam, ze i żona również, nie dośc ze ci kobieta kadzi, na co jak widac nie zasługujesz to jeszcze jesteś niezadowolona ! Szkoda ze o na o tym nie wie, z pewnością zmieniłaby zdanie o tobie i w końcu usłyszałabys prawdę na jaką zasługujesz ! Jesteś wstrętna

Gość synowka
a co Wy o mnie wiecie? moja tesciowa wchodzi mi w dupe a jak wyjde od niej obrabia mi tylek ze swoja corunia.. i mam na to dowod! jest przemila.. wrecz idealna.. ale ja wiem ze nigdy nie bede jak jej corka.. ze traktuje mnie dobrze tylko ze wzgledu na swojego syna.. maz jest we mne wpatrzony jak w obraz.. a tesciowa wie ze gdyby zachowala sie w stosunku do mnie nieladnie lub niegrzecznie.. nie darowalby jej tego i zerwalby z nia kontakt.. uklad miedzy tesciowa a synowa zawsze bedzie taki sam.. czyli dziwny i lekko zaklamany.. a czemu? pomyslcie sobie czy gdybyscie przestaly byc z waszymi mezami.. to czy ona nadal bylaby dla was taka mila? czy by jej na was zalelzalo? watpie.. no chyba ze ze wzgledu na wnuki.. i bledne kolo.. te stostnki skazane sa na porazke:O i taka jest prawda

ty tez bedziesz kiedys tesciowa, i ciebie tez ktos nazwie wredna suka tylko dlatego ze zle spojrzysz

bedziesz tez kiedyś teściową, zyczę ci bys miała taką sama jak ty jestęs synową/zięcia by tak samo ciebie traktowali, szanowali i mówli o tobie. Wredna pinda

A czego się spodziewasz ??? że będziesz wazniejsza dla niej niz jej własna córka bo jesteś żoną jej syna ??? Przynajmniej nie zatruwa Ci życia nie patrząc na swojego syna !!! Wyglada jakbyś miała jakieś kompleksy i wpadała w paranoje :O

Gorycz przez ciebie przemawia i nieznajomosc zycia. Nie znosze uogolnien i autorytarnych wywodow w rodzaju \"taka jest prawda\". Gowno prawda. Nie zawsze porazka, nie zawsze zaklamanie, nie zawsze o syna i wnuki chodzi,nie zawsze tesciowa to ta najgorsza itd. To tylko relacje miedzy wami dwiema i ty w nich tez wypadasz nie najlepiej. Robisz to samo, co twoja tesciowa, tylko na szersza skale :O

Gość kasia_k_
badzcie wdzieczni za to co macie, nawet jesli jest to robione ze wzgledu na syna, a to ,ze tak czujecie to moze w was cos jest nietak ,ze wlasnie takie maja do was nastawienie? dlaczego tylko od tesciowej sie wymaga? czy synowa tez nie moze byc suka? oczekujecie , przyjazni, usmiechow , zyczliwosci, ale czy wy potraficie to dac?

Gość synowka
pewnie ze bede kiedys tesciowa, ale nie bede falszywa i zaklamana, nie bede obsypywala synowej prezentami ani traktowala jak ksiezniczki.. poprostu nie bede i koniec! to jest dla mnie falszywe i wstretne! ja liczylam na to ze bedzie dla mnie poprostu mila.. nie chce przentow, komplementow.. czulego glaskania po glowie..bo wiem ze to wszystko gowno znaczy!!!! ze robi to na pokaz zeby przypodobac sie mojemu mezowi! jesli pochwalacie takie zachowanie to serdecznie wam wspolczuje..

Gość synowka
przepraszam bardzo ale ja nie robie tego co ona.. kiedys myslalam ze ona poprostu traktuje mnie jak bliska osobe.. ze to co robi jest prawdziwe i z serca.. ale kiedy maz szperal w jej archiwum (szukal czegos za jej zgoda) natknal sie na pewna wypowiedz.. zaczelismy szperac glebiej.. w bardziej odleglych rozmowach i znalazlam jak mowila o mnie.. pogardliwie, z wyzszoscia.. jak obrabiala mi dupe.. wygarnelam jej wszystko.. na pokojnie powiedzialam ze jest falszywa i sie zawiodlam..itd.. zawsze mowilam co mysle.. od tamtego czasu nic sienie zmienilo.. poza tym ze kasuje archiwum:Pwredna malpa!

Gość nie chcesz prezentów
to ich nie przyjmuj! Proste. A skoro przyjmujesz, to znaczy, że to ty jesteś hipokrytką :P

Gość teściowo
teściowo ty stary rowerze.....i tylko pedałów ci brak, pedały się tobie jednak dobierze i ruszysz w szeroki świat..... :D

Gość wspolczuje Ci
ja mam o tyle gorzej ze moja nawet dla syna nie potrafi byc dla mnie falszywie mila:O pies je drapal- stare wredne pudla!!!!!!!!!!!

Kochana teściowo! Dziękuje Ci za to, że wydałaś na ten świat syna, który jest cudownym człowiekiem i mam to szczeście że jest moim mężem. Dziękuję Ci za dobre słowo, szczere serce i dobroć jaką dajesz innym. Cieszę się że mogę sie do Ciebie przytulić, porozmawiać o wszystkim, jesteś moją przyjaciółką i mamą w jednym. Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. Ja trafiłam na świetną teściową i choć jest biedna w sensie materialnym daje mi więcej niż jest w stanie dać niejeden bogacz.

Gość do poprzedniczki
ciekawe co by twoja tesciowa zrobila gdybyscie sie rozeszli.. bylaby za Toba czy swoim synem?:P

Gość moja teściowa jest jak kumpela
i nie zawsze stoi po stronie synka. jest obiektywna i moge na nia liczyc. robimy sobie prezenty, rozmawiamy, radzimy, żartujemy. a jakbym się miala dopatrywać dziury w całym, to jak by wyglądało nasze życie pod jednym dachem.

Gość do poprzedniczki
ciekawe co by twoja tesciowa zrobila gdybyscie sie rozeszli.. bylaby za Toba czy swoim synem?:P

Powiedz teściowej, że nie chcesz jej prezentów, że wolałabyś aby była w stosunku do Ciecie szczera. Jak jej tego nie powiesz tylko tutaj marudzisz , a prezeny bierzesz jak nigdy nic, to ona co ma myśleć o Tobie. Jak Ty jej nie lubisz to pewnie i ona to czuje, prezeny bierzesz to myśli o Tobie to sama co Ty o niej , że jesteś obłudna.

synowka popieram synowke bo mam duzo znajomych ktorzy maja podobne przypadki nie mowie ze kazdy jest taki sam ale z regholy to nei wiadomo dlaczego kazdy sie tak tu bulwersuje skoro nawet nie zna relacji miedzy synowka a jej tesciowa!Zastanowcie sie i uwierzcie w parszywosc i bezczesnosc starych bab!Bije z daleka niekiedy a czlowiek pomimo swojej dobroci obrywa po uszach i to porzadnie!Nie wierze w to ze kazda z was by to przemilczala!Jesli tak to mamy duzo Jezusow na tym swiecie.Kazdy jest madry jaks ie tu wypowiada bo i tak nikt nikogo tu nei zna wiec mozna po kims jechac!Wyzywanie autorki itp.nie nzajac sprawy doglebnie czy to jest uczciwe?Zastanowcie sie najpierw czy sam i jestescie wrozem cnot do nasladowania a potem dopiero zacznijcie potepiac innych!Taka jest wlasnie polska wyrozumialosc na czyjes problemy i tolerancja!WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość synowka
ludzie- ja krytykuje ta wredna babe bo sama jestem inna.. nie biore jej prezentow, mowie jej otwarcie co o niej mysle.. jesli cos mi nie odpowiada to ja krytykuje.. jestem 100% szczera.. kapujecie wreszcie o co mi chodzi? nie naleze do hipokrytek!

Gość synowka
ona natomiast zachowuje sie jak niedorozwinieta- jakby nic do niej nie docieralo!.. ja jej mowie cos otwracie a ona mi przytakuje.. po czym robi swpje? moze ona jest opozniona w rozwoju?:P sama juz nie wiem.. az dziw ze moj maz jest taki cudowny.. a z takiego "czegos" wyszedl.. błeee