Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tips

Jak zakłada się tipsy

Polecane posty

Gość karolla65
Witam! juz od jakiegos czasu czytam te wypowiedzi na roznych stronach i troche sie zastanawiam nad zakładaniem tipsów ale sobie ewntualnie potem moze innym wiem ze najlepszy był by kurs ale jest jeden problem on kosztuje i to nie małe pieniadze do tego dowiedziałam sie ze trawa nie wiecej niz tydzien(ale nie wiem jak w tym prawda)wiec jaka mam gwarancje ze sie naucze tz.ja wiem jak sie zakłada tipsy zelowe ale jak czytam te wypowiedzi to zxastanawiam sie czy wogole sie za to zabierac poniewaz duzo jest krytyki na temat zakładania samemu!co wy o tym sadzicie!a na koniec musze powiedziec ze nie dawno miałam zakładane tipsy przez osobe po kursie i powiem szczerze nie była zadowolona to była tragedia:)

Gość kingulec
Witam :) Ja mam takie pytanie, otóz chciałam sie zapytac jak na gotowym tipsie french pozbyc sie tej widocznej kieszonki. Poniewaz mam tipsy french z duża kieszonka i chciałam sie zapytać czy ta kieszonke trzeba mocno piłowac ? Robilam tak i to boli strasznie. Z Zwykłymi tipsami jest ok,bo szybko znika różnica miedzy paznokciem naturalnym a tipsem, a z tymi french to trzeba sie dosyc dlugo napiłować

Gość maksiula20
Najpierw sciela sie powieszchniową warstwe paznokcia .Następnie przeciera sie płynem claner. Pózniej dopasowuje się tops nakleja sie na paznokiec. NAstępnie szlifuje sie cąły tipst apy zrównaał sie z paznokciem i był matowy.Pózniej przemywa się płynem premier aby była większa przyczepność zelu. Odrazu nna to kłądzie sie małe warstwy zelu i wkłada się do lampy Uwaga nie zmywać ani dotykać po wyciągnięciu z lampy timsa należy dopiero po całkowitej ilości nołozonego zelu i wysuszeniu zmyć klejącą powłokę paznokcia płynem claner po zmyciu tłustej warstwy paznokcia trzeba paznokciowi nadać krztałt i wyrównać go pilnikiem lib blokiem polerskim. Przemyc znowu clanerem nałozyc ostatnią warstwę zelu jak się wyciągnie ja z pod lampy nalezy znów zmyć i to jest koniec lecz jak się tips nie swieci to znaczy nie ma połysku nalezy nałozyc napbłyszczasz z utwardzacem mozna kupić to w sklepie kosmetycznym włozyc pod lampe uV i tego juz nie zmywac jak chcecie wiedziec coś więcej to piszcze gg 5944734 e-meil beata.osior@wp.pl

Gość Bianka_
Witam Dziewczęta, jeśli któraś jest chętna z Ostrowa Wlkp lub z tych rejonów na paznokcie żelowe- zapraszam do mnie- tylko 30 zł :) mój numer gadu-gadu 4106921 Pozdrawiam

Gość MŚŚIA
TO NIC TRUDNEG JA NAUCZYLAM SIE PIERWSZEGO DNIA JAK TYLKO DOSTALAM MASZYNKE... MUSICIE SAME SPRÓBOWAĆ I PO ĆWICZYĆ NA KOLEŻANCE LUB NA KIMS INNYM:)

Gość MŚŚIA
A ZAPOMNIAŁA BYM KURSY SA OD 80ZŁ DO 150ZŁ JAK ZA TAKIE PIENIĄDZE TO OPŁACA SIĘ TO... PONIEWAŻ ŻE BĘDZIESZ UMIAŁA ZAŁOŻYĆ TIPSY TO JESZCZE BĘDZIESZ MIAŁA CERTIFIKAT WIĘC WARTO POLECAM JA SAMA TAŻ PÓJDE...;) :*

Gość sweetnailsowo
Hej, serdecznie zapraszam na forum stylizacji paznokci http://sweetnails.mojeforum.net/ Znajdziecie tu mnostwo pomyslow na zdobienia, wiele porad dotyczacych stylizacji paznokci. Pozdrawiam!

Gość sabina :P
Witajcie dziewczynki ja robie pazurki juz 4 lata mam sporo klijentek i żadna nie nazeka ani na powietrze ani na pękanie ani na odpadanie bo u mnie sie to naprawde nie zdaza . moja metoda jest taka - dokładnie piłuje pazurka i go czyszcze tak żeby na płytce nie było żadnych narosniętych skórek ani nic w tym rodzaju -przemywam cleanerem ( czekam chwile ) - przyklejam tipsy i je piłuje i doprowadzam do odpowiedniego kształtu na życzenie klijentki - pedzelkiem ściagam pyłek z dłoni i paznokci - przemywam cleanerem - nakładam prier - nakladam 1 warstwe cięką żelu jednofazowego ( do lampy na 2 minutki ) - maluje french po 1 pazurku tak mi jest lepiej french jest dealnie prosty i na zmiane sobie maluje ( i tez każdy w lampie po 2 minutki ) - nakładam 2 warste żelu cienko i na to zanim włoże do lampy to naladam ozdoby - zalewam grubsza warstwą żelu i do lampy na 2 minuty - przemywam cleanerem - matuje i piłuje boczki jak mi sie troche żelu rozlało oraz doprowadzam do kształtu - maluje nabłyszeczaczem w pędzelku do lampy na 2 minutki - oliwka I koniec pracy :) Dziewczyny ja wiem że każdy ma swoja metode ale ja na tej pracuje juz naprawde 4 lata i ja jestem zadowolona i wiele dziewczyn i moich stałych klijentek tez pozdrawiam cieplutko:*

Gość sabina :P
Witajcie dziewczynki ja robie pazurki juz 4 lata mam sporo klijentek i żadna nie nazeka ani na powietrze ani na pękanie ani na odpadanie bo u mnie sie to naprawde nie zdaza . moja metoda jest taka - dokładnie piłuje pazurka i go czyszcze tak żeby na płytce nie było żadnych narosniętych skórek ani nic w tym rodzaju -przemywam cleanerem ( czekam chwile ) - przyklejam tipsy i je piłuje i doprowadzam do odpowiedniego kształtu na życzenie klijentki - pedzelkiem ściagam pyłek z dłoni i paznokci - przemywam cleanerem - nakładam prier - nakladam 1 warstwe cięką żelu jednofazowego ( do lampy na 2 minutki ) - maluje french po 1 pazurku tak mi jest lepiej french jest dealnie prosty i na zmiane sobie maluje ( i tez każdy w lampie po 2 minutki ) - nakładam 2 warste żelu cienko i na to zanim włoże do lampy to naladam ozdoby - zalewam grubsza warstwą żelu i do lampy na 2 minuty - przemywam cleanerem - matuje i piłuje boczki jak mi sie troche żelu rozlało oraz doprowadzam do kształtu - maluje nabłyszeczaczem w pędzelku do lampy na 2 minutki - oliwka I koniec pracy :) Dziewczyny ja wiem że każdy ma swoja metode ale ja na tej pracuje juz naprawde 4 lata i ja jestem zadowolona i wiele dziewczyn i moich stałych klijentek tez pozdrawiam cieplutko:*