Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filo Zofia

Dlaczego nie mogę ???

Polecane posty

Otworzyc swojego topiku a inne otwieram bez problemu. Czym naraziłam się moderatorowi juz na \"dzień dobry\" ?

Pytam o poprzeedni topik:) nie wiem nawet co tam piszą 😭 a może jakis nowy chłop przypełzał :P a ja śpie

Zosiu >>>>. czasami tak się dzieje ze blokuje się stronka. Zobacz, że tylko na trzecia nie można wejsc :) żeby odblokowac trzeba pisać byle co z pierwszej strony>>>>>>>>> co czynie z uporem maniaka :)

Gość podszywaczka F Z
a juz myslalam, ze to tylko ja nie moge wejsc, bo dostalam bana ;)

karnityna >>>dziekuje ci dobra kobieto 🌼 jesteś WIELKA teraz zagięłam juz parol tak będe robić :P A powiedz mi tak na ucho w zaufaniu, czy na tamtym topiku rządzi Filo Zofia 2 ??? :P

A tego Kochanie to nikt nie bo jak się zacieło to nie tylko Tobie ale i dla MNIE I DLA NIEJ I WSZYSTKIM ŚWIĘTYM :)

Gość podszywaczka F Z
czyli wszyscy mamy ten sam problem na serio juz myslalam, ze to wszystko przeze mnie a ja w sumie niewinna istota jestem :)

No ale widze ze tam postów przybywa jednak ! To kto tam się panoszy ??? a może ci faceci o których pytałam :P a nas tam nie ma 😭

No to do Roboty>>>>>>> trzeba odblokować stronę pustymi postami :) Wysyłajcie z pierwszej strony byle jakie posty :)

Gość podszywaczka F Z
to karnityna sie panoszy, wpisujac byle co, zeby tylko ponabijac postow -tak jak mowila :)